3FM Serious Request

Alle oneliners van 3FM-dj Barend van Deelen onder zesentwintig simpele knoppen

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Alle oneliners van 3FM-dj Barend van Deelen onder zesentwintig simpele knoppen

Wie goed luistert naar de uitzendingen van Barend van Deelen tijdens 3FM Serious Request zal er achterkomen dat sommige van zijn kreten wel erg vaak terugkomen. Wil jij ook uitspraken als "Ouwe reus", "Grote klasse!" en "ik ga als een raket" kunnen gebruiken met datzelfde accent? Dat kan! Met die zesentwintigdelige soundboard.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie