3FM Serious Request

Het Glazen Huis krijgt een metamorfose

  1. Nieuwschevron right
  2. Het Glazen Huis krijgt een metamorfose

Als je dit jaar naar Apeldoorn afreist om een bezoekje te brengen aan het Glazen Huis kom je voor een verrassing te staan. De look van het huis is dit jaar namelijk iets anders dan vorige edities.

Metamorfose Glazen Huis

Voor het eerst in de geschiedenis van 3FM Serious Request is het Glazen Huis een huis met twee verdiepingen. Een extra verdieping waar je onder andere een werkkamer en een sport- en spelkamer kunt vinden.

Daarnaast is het huis dit jaar écht een glazen huis, aangezien bijna het hele huis van glas is. Om zo het publiek en de mensen die langskomen echt het gevoel te geven dat je dichterbij staat dan ooit. Alles is zichtbaar. Oké, behalve de wc misschien...

Extra dj's in het huis?

Op de laatste dag van 3FM Serious Request krijgen Domien, Angelique en Sander extra hulp van andere dj's om ze er doorheen te slepen. En nee dat zijn niet onze 3FM-dj's. Die hebben het al druk genoeg met eigen acties die week. Er wordt hulp geboden vanuit NPO Radio 1, Radio 2, Radio 4 en Radio 5. Wie dat worden? Dat blijf nog even geheim!

Kom in actie

Dat de 3FM-dj's zich opsluiten in het Glazen Huis is natuurlijk een belangrijk onderdeel van 3FM Serious Request, maar de echte helden van deze week? Dat zijn alle Nederlanders die de tijd vrijmaken om in actie te komen, een plaat aan te vragen of een bedrag te doneren. Dankzij jullie kan het Rode Kruis ieder jaar weer duizenden mensen helpen en een beter leven bieden.

Ster advertentie
Ster advertentie