3FM Serious Request

Dit is Joep Heinen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is Joep Heinen
Hij wil jouw geld voor Serious Request! Waarom? Omdat hij een nachtje wil blijven logeren op de Grote Markt. Maar Joep Heinen uit Oosterhout levert dan een niet-kinderachtige tegenprestatie!"3FM en Serious Request zitten me op de huid. Als ik genoeg geld ophaal laat ik dit permanent maken.", zegt Joep (34).

Direct doneren?

>> Zie Joep's kom-zelf-in-actie-pagina en doneer!

Wat is de beste man van plan?
Als Joep Heinen zijn streefbedrag van 7500,- euro inzamelt , laat hij het Serious Request-logo op zijn lichaam tatoeëren! Geen gepruts met een stift, en geen gekrabbel als op Hyves... this is real!!

Meer Joep
Over Hyves gesproken: die van Joep is al goed in de Serious Request-sferen. Goed zo Joep! Waarom verbaast het ons niet dat hij van Harley's houdt?

>> Zie hier de hyve van Joep Heinen

Meteen helpen?
Door even naar de Serious Request Gadget op zijn hyve te gaan, kun je Joep steunen. Klik op de 'doneer nu'-button en help Joep zo zijn streefbedrag van €7500 te halen! Op dit moment heeft Joep al meer dan €1000 euro opgehaald! Overigens is dat streefbedrag enkel maar een streefbedrag. Het mag natuurlijk dik en dik meer worden!

Paul Rabbering
DJ Paul Rabbering wil zijn streefbedrag helpen halen. Hij is gekoppeld aan de motormuis, die buiten zijn vrije tijd om leraar is op een basisschool.

>> Luister het gesprek van Paul met Joep van woensdag 10 december,

Aan de slag
Joep is zelf al druk aan de slag gegaan zijn streefbedrag te halen. Hij heeft bijvoorbeeld verschillende scholen aangeschreven en gevraagd of elk kind een bijdrage van 5 tot 50 cent kan doneren.

Ook doet zijn tatoeëerder een duit in het zakje. Er staat bij hem een pot waar geld in kan. En Koos en Wolf, de tatoeerders, doen nog eens 10% bovenop de inhoud van de pot.

Veel aandacht in de media
De media schuwt Joep ook niet, hij is al twee keer in de BN/De Stem verschenen. De lokale radio toonde ook al interesse, Joep was al op de Oosterhoutse Radio te horen.


Allemaal de klos
Overal waar hij komt wil hij mensen zover krijgen hem te helpen. Cafe's, familie, vrienden, kennissen, allemaal zijn ze de klos. Joep vraagt iedereen om een bijdrage.

Ook helpen?
Doneren kan, zoals gezegd op Joep zijn hyve. Maar natuurlijk ook op zijn kom-zelf-in-actie-pagina!

>> Zie Joep's kom-zelf-in-actie-pagina en doneer!

Ster advertentie
Ster advertentie