3FM Serious Request

'Everything's Changing', het nieuwe themalied van SR19, is 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Everything's Changing', het nieuwe themalied van SR19, is 3FM Megahit!

Blanks heeft het themalied voor 3FM SR19: The Lifeline geschreven! Zijn nummer 'Everything's Changing' is vandaag uitgekomen. En de track is niet alleen het themalied van SR19, maar ook de 3FM Megahit van deze week! Bekijk hieronder de making of van het lied en beluister de track.

Bekendmaking

Blanks maakte eerder op zijn Instagram bekend dat 'Everything's Changing' vandaag uit zou komen en nu is het dus eindelijk zo ver! Blanks kan niet geloven dat hij de volgende is die het themalied mocht schrijven. Benieuwd naar de track? Beluister hem hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Everything's Changing

Blanks schreef in oktober samen met 3FM-luisteraars een moderne variant op de protestsong, naar aanleiding van de demonstraties van de boeren, de bouw en de docenten. Daar kwamen zoveel goede reacties op binnen dat Sander aan Blanks vroeg of hij het nummer ook zou willen bijvormen en inzetten als themalied voor The Lifeline. Dat wilde 'ie wel! Blanks vertelt hieronder hoe de track tot stand is gekomen en beantwoordt wat vragen:

Video niet beschikbaar

Het nummer is expres positief ingestoken en dat past goed bij het doel van The Lifeline: je wilt iets veranderen, je wilt de slachtoffers van mensenhandel verder helpen. Blanks: "Uiteindelijk moeten we er met elkaar wat van maken. Het liedje moet het gevoel uitstralen van 'Yes, we kunnen het. Schouders eronder en gaan!'" Hieronder kun je de making of van 'Everything's Changing' bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KOM IN ACTIE VOOR 3FM SR19: THE LIFELINE

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s te voet door Nederland, in estafettevorm. Zij lopen één route van Goes naar Groningen, terwijl ze 24/7 live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Hiermee halen ze samen met de rest van Nederland geld op om jonge mensen te beschermen tegen mensenhandel.

De dj's lopen van actie naar actie, dus als jij je wilt inzetten voor 3FM SR19 zou het zomaar kunnen dat 3FM bij je langskomt of je actie in de spotlight zet. Meld jouw eigen actie, evenement of idee aan via 3FM.nl/kominactie en zet je samen met de rest van Nederland in om slachtoffers van mensenhandel een nieuwe toekomst te bieden.

Ster advertentie
Ster advertentie