3FM Serious Request

Highlights dag 7

  1. Nieuwschevron right
  2. Highlights dag 7
Dit is het eeeiheinde, dat doet de deur dicht. Of open eigenlijk, want vandaag komen de DJ's eindelijk het huis uit. Wat die laatste dag in petto heeft, vind je terug in de highlights van de vrijdag.De laatste nacht spetterde, knalde en voerde de druk op de ramen van het Glazen Huis zo op, dat ze bijna uit hun kozijnen bolden. Oorzaak: Bløf en de Gierende Gitaren.

>> Blik terug op de laatste nacht

De Tijgers

Daarnaast speelden ze met Acda de Munnik in de gelegenheidsband De Tijgers. Een Nederlandse versie van James Taylors 'Fire and Rain' werd:

>> Suiker en Azijn

Piet Paulusma in de VIP-lift
Met al die sneeuw is het best link op de weg. Dan kan je maar beter een up to date weerbericht krijgen en wie kan dat beter dan Piet Paulusma, die je in je auto op de hoogte komt houden.

>> Kruip in de auto bij Piet... of niet

Jacqueline Govaert zingt in het huis

Het eerste optreden van Jacqueline (ja, die van, ja...) sinds lange tijd en meteen een plaatje van een plaatje. Ze zong 'Big World' en had Jan Peter Hoekstra meegenomen (ja, ook die van...) om haar te begeleiden op gitaar. Daarna deed ze ook nog een kerstduet met Bløf.

>> It's Gonna Be A Cold Cold Christmas


De Joep van Deudecolumn

Marc de Hond heeft de Joep van Deudecolumn gekocht op de veiling om zo weer een steentje bij te kunnen dragen aan 3FM Serious Request.

>> Luister de column van joep voor Marc terug

Wat een weekie

Speelman en Speelman zijn speciaal naar het Glazen Huis gekomen om de week muzikaal door te nemen. Van Prinses Margriet tot Acda en de Munnik, alles komt voorbij.

>> Beluister het muzikale weekie

Een knallend hoge bijdrage van TNT!

TNT handelt niet alleen de bezorging van alle veilingitems af, ze zijn ook nog samen met het Rode Kruis druk bezig geweest met www.stuureenhulppakket.nl. Dat leverde een monstercheque op.

>> Lees meer over TNT

Office Depot brengt gigantische cheque

Sander en Ramon, de Geer en Goor van 3FM en ook wel eens gekscherend klusjesmannen genoemd, gingen begin van de week bij het magazijn van Office Depot langs. Niemand had het meer verwacht, maar het bedrijf bracht vandaag een tegenbezoek en nam heel veel geld mee!

>> Meer over het bezoek van Office Depot

Philips beloont de sing-a-long

Het was beloofd, als er goed gezongen werd op de Markt in Eindhoven, dan zou Philips de portemonnee trekken. Zo gezegd, zo gedaan. Philips kwam naar het huis om uit te betalen. Samen met het geld van andere acties van het bedrijf, kwam het op een enorm hoog bedrag.

>> Meer over de donatie van Philips

Caro rockt voor Serious Request

En hoe! Ze rockte in de HMH 20.000 euro bij elkaar. Ze stond drie dagen in de HMH en de opbrengst van de merchandiseverkoop gaf ze aan Serious Request. Caro rockt, and rules!

>> Meer over Caro's donatie

Jan Smit doneert en zingt

Hij kwam namens zichzelf, zijn Volendamse vrienden en namens C&A. Dat leverde mooie spullen op voor de veiling en een cheque van 10.000! Als klap op de vuurpijl kregen Giel, Gerard en Coen nog een serenade van Jan.

>> Meer Jan Smit

Het Callcenter haal heel veel geld op!

Plaatjesaanvragers bedankt!!! Alle kleine beetjes maken samen heel veel, bewijst de opbrengst van het callcenter maar weer eens. Wat een recordbedrag: 403.000 euro!

>> Meer over het Callcenter

Coca-Cola dropt een berg statiegeld

Bart is er deze week druk mee in de weer geweest, al die statiegeldflessen. Vrachtwagens vol werden ingeleverd voor Serious Request en dat leverde alles bij elkaar € 176.206,- op!

>> Check die cheque van Coca-ColaGlazen Huis Kenia test 2141 mensen op hiv

Ook ik Kenia houdt Serious Request op de dag voor kerst op. Ze haalden geen geld op, dat was ook niet de bedoeling. Ze wilden awareness creëren en dat is gelukt! 2141 mensen lieten zich testen. Wow!

>> Serious Request Kenia, it's a wrap

Hyves haalt 53.156 euro op

What the heck!? Via Hyves kon je ook platen aanvragen en zo doneren. Elke euro is geteld en dat leverde een mooi bedrag op. Het hele mooie bedrag van € 53.156,-. Hyve five! Pets!

>> Meer over de donatie via Hyves

De Belgen en hun Glazen Huis

In Antwerpen zijn de DJ's van Music For Life inmiddels uit het huis losgelaten. Ze hebben, mét een regeringsbijdrage van een miljoen euro erbij, het astronomische bedrag van € 5.020.747,- opgehaald!

>> Lees meer over het Belgische Glazen Huis

Martin Solveig aan de telefoon!

'Hello? Who's this?' We hadden een beller en niet zomaar één! Martin Solveig hing ineens aan de telefoon, wat een verrassing voor de DJ's.

>> Meer over het telefonische contact

Deleted scenes van de Klusjesmannen

De klusjesmannen hebben zich de hele week uitgehoereerd aan verschillende bedrijven die hulp nodig hadden. Check hier de deleted scenes van de klusjesmannen.Tik 'm aan, ouwe!

>> Check de deleted scenes!

De eindstand: € 7.135.707

Rond 21.50 was het moment dat de eindstand bekend werd. Dat kunnen we zeker een hoogtepuntje noemen, want het was € 7.135.707,-!!

>> Meer over die fan-tas-ti-sche eindstand

>> Highlights zaterdag 18 december
>> Highlights zondag 19 december
>> Highlights maandag 20 december
>> Highlights dinsdag 21 december
>> Highlights woensdag 22 december
>> Highlights donderdag 23 december

Ster advertentie
Ster advertentie