3FM Serious Request

Het 'nachtboekje' van Birgit

  1. Nieuwschevron right
  2. Het 'nachtboekje' van Birgit

Birgit sliep vannacht in het Glazen Huis en hield een 'nachtboekje' bij. Lees hier hoe ze de drankwalmen, snurksessies en het toilet overleefde.

Slaapgast
"Twaalf uur niet eten. Op zich is dát iets wat ik ongeveer dagelijks meemaak, dus dat is niet echt een opgave. Normaal eet ik zo rond 9 uur's avonds pas en dan de volgende dag rond een uur of half 12, dus dit is nog sjiek. Ik ben de eerste vrouwelijke slaapgast van de week en volgens mij zijn de heren daar best blij mee. Weer eens wat anders dan een roddelende musical-producent of een mooie, modebewuste sportpresentator."

Drank walmen
"Op zich best moeilijk om nu dit stukje te schrijven want gelukkig gaat het goed met de giften. De link tussen deze twee zaken is dat de computer waar ik nu driftig op aan het tikken ben bij de geld-brievenbus staat. En hoe later het wordt, hoe meer drankwalmen door de brievenbus naar binnen sluipen.

Op dit moment staan er 5 heren bij de microfoon met bontmutsen op die waarschijnlijk hun eigen plaatje gaan aanvragen. Gerard kondigt ze net aan als The Tiny Little Big Band.....hun outfit komt overigens erg van pas met de temperatuur die buiten heerst. As we speak komen ze binnen lopen en gaan ze live een nummertje spelen.

Oordopjes
"Mmm, misschien moet ik maar niet opschrijven wat er allemaal gebeurt op het moment dat ik schrijf want dat voelt wel erg als zo'n dame die in de rechtbank in steno bijhoudt wat er allemaal gebeurt. Ik ben overigens heel benieuwd hoe het slapen mij vannacht afgaat, want ik weet niet hoe het gesteld is met de snurk-capaciteit van de heren, maar ik heb oordopjes bij me.....just in case."

Zeefdrukken
"Ben ook erg benieuwd wat de veiling op gaat brengen van de zeefdrukken die de artiesten ter beschikking hebben gesteld die wij vertegenwoordigen bij onze online gallery Prints & The Revolution (www.printsandtherevolution.com) Beetje reclame in deze column mag toch wel?"

Toilet
"Hoorde dat er sprake was van vrijstelling door Commissariaat van de Media , dus maak er gretig gebruik van! Op het toilet in "Het Huis"hangt trouwens een Protocol Bewusteloosheid. Dat belooft veel goeds voor de rest van de week!"

Birgit


Ster advertentie
Ster advertentie