3FM Serious Request

Hete veilingitems!

  1. Nieuwschevron right
  2. Hete veilingitems!
Wil jij je geld niet zomaar doneren, maar ben jij er ééntje van het type ' eerlijk oversteken' ? Check snel de veiling, want er is zo veel moois om op te bieden!NOS Headlines van woensdag 24 decmber 2008 met...
Wat dacht je bijvoorbeeld van het nieuwslezen met Fleur Wallenburg. The one and only! De nieuwsbabe zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt en leert je de ins en outs van het nieuwslezen.

Snel bieden, want dat kan nog maar een paar uurtjes...

>> bieden op de workshop nieuwslezen met Fleur Wallenburg

Koninklijke kont
Vers op de veiling vinden we het zitje dat ter beschikking is gesteld voor de veiling. En niet zomaar een zitje, hij is beschilderd door kunstenares Martje Verhoeven. Nestel je achterwerk in dit gepimpte stoeltje, en je voelt je de koning te rijk.

>> op naar die mooie zetel!

Tip van Giel
Liever iets actiefs? We hebben het allemaal voor je in de aanbieding! Giel raadt je het volgende item aan. Met het bedrijf of de afdeling lekker varkens knuffelen in het Beloofde Varkensland.

>> ja, ik wil lekker knuffelen met die koediekoedie knorretjes

Geen tip van Jan Smit
Jan Smit gaf met pijn in het hart zijn leren jack weg voor Serious Request. Hij heeft dus liever niet dat je veel biedt, zodat ie m zelf nog kan bemachtigen. Toch maken we hier stiekem een beetje reclame voor zijn heerlijke, warme, zachte, mooie, jack.

>> bieden op Jan's jackje

>> En er is nog meer: 171 objecten op dit moment om precies te zijn. Neem een kijkje op de veilingsite

Ster advertentie
Ster advertentie