3FM Serious Request

Merel blijft overnachten!!

  1. Nieuwschevron right
  2. Merel blijft overnachten!!
Merel mag blijven overnachten! Zij heeft met haar Refugee feest het meeste geld opgehaald! Joep werd tweede en Melisande dan dus derde... Fijne nacht Merel...
Merel is dus de gelukkige geweest die met het meeste geld aan kwam zetten op de Grote Markt. De eindstand: Merel 8100 EUR, Meester Joep ongeveer 4200 EUR en Melisande 1500 EUR.


Nog even voorstellen: de drie uitverkorenen:1. Joep Heinen - Oosterhout
Hij wil door zoveel mogelijk geld in te zamelen het Serious Request logo laten tatoeëren op zijn lichaam. Dus als hij de meeste stemmen heeft gekregen en op vrijdag 19 december bij het Glazen Huis aankomt met het meeste geld, dan staat daar een tatoeage koning klaar!

>> Lees meer over Joep en doneer

2. Mélisande - IJsselstein
Zoete wraak met een gouden randje. Zo mag je de actie van Mélisande wel noemen. Nadat zij zelf door vriendinnen in een datingshow is geplaatst, heeft zij besloten haar vriendinnen in een speeddate voor Serious Request aan te bieden. Haar vriendinnen zijn hiermee akkoord overigens. En wie mag er reageren? Nou, leuke jongens in ongeveer dezelfde leeftijd.

>> Lees meer over Melisande en doneer


3. Merel van het Cingel College - Breda
De inwoners van Breda tellen de dagen af tot Serious Request. Een aantal meiden van het Cingel College heeft het plan bedacht om een benefietfeest te organiseren in Showtime in Breda op 18 december. De opbrengst van de entree en de garderobe gaat naar Serious Request. En Merel mag overnachten.

>> Lees meer over Merel en doneer
En dit waren de andere kanshebbers. Allemaal heel toffe initiatieven, maar net te weinig stemmen gekregen. Kans is trouwens groot dat er nog een radio- of tv-verslaggever nog even contact opneemt.
Groningen Beeft - GroningenStudenten van de Hanzehogeschool te Groningen met specialisatie Evenement Management organiseert op 18 december een bijzonder evenement. Op de Vismarkt willen ze ongeveer 2500 mensen tegelijk laten springen om een menselijk aardbevinkje te forceren. Ze willen daarmee in het Guiness Book of Records komen. En als ze genoeg stemmen halen, moeten ze op vrijdag 19 december in Breda aankomen. Als ze dan ook nog het hoogste bedrag hebben opgehaald, mag één van hen blijven overnachten...

Kijk vooral nog even hoeveel geld ze al hebben opgehaald op www.3fm.nl/komzelfinactie


Danny Blom - PesseDanny Blom is 15 jaar. En wat wil hij nou doen? Heel simpel: met een donutbord door bekende grote straten lopen en dan met een collectebus geld inzamelen. Bijvoorbeeld door de PC Hooftstraat in Amsterdam.


Als je hem tegenkomt, geef! Of ga nu nog even doneren via www.3fm.nl/komzelfinactie


Djim Casander - UtrechtDe 12-jarige Djim Casander gaat voor Serious Request met een kartonnen orgel door de Utrechtse binnenstad lopen om zo genoeg geld in te zamelen om in het Glazen Huis te kunnen blijven slapen. Wees maar niet bang, er komt heus wel muziek uit zijn kartonnen orgel, want Djim heeft er heel handig een MP3 speler in verwerkt.

Kom je hem tegen in Utrecht, leg wat geld in z'n centbak. Of doneer online via www.3fm.nl/komzelfinactie


Jelmar Hoekstra - RottevalleJelmar Hoekstra, Serious Request liefhebber tot en met, schittert als Zuster Klivia in de Friese bewerking van 'Ja Zuster, Nee Zuster'.

Jelmar heeft online al geld opgehaald, en daar kan nog best even wat bij... Ga nu naar www.3fm.nl/komzelfinactie


Het vogelhuisje van Pim van Rossum - LoenenHet 3FM Vogelhuisje, gedoneerd door Eddy Zoëy, is inmiddels al met vele beroemdheden op de foto gegaan en staat vol met hun handtekeningen. Daar heeft Pim van Rossum zich sterk voor gemaakt en nu hoopt hij door hem te verkopen geld op te halen voor Serious Request.

Hij komt bij vele programma's, tot en met televisie aan toe. Wie wil zijn vogelhuisje? Laat alvast even een donatie achter op www.3fm.nl/komzelfinactie


Jeugdsoos - ZwartsluisNog voordat er drie DJ's in Breda hun broekriem aantrekken, zitten er bij de Jeugdsoos in Zwartsluis al mensen te vasten voor de actie. Dit doen ze voor vierentwintig uur en misschien wel langer. Ondertussen organiseren ze activiteiten zoals Streetdance workshops en slagwerklessen.

Deze Zwartsluuzers gaan gewoon door, ook nu ze niet mogen overnachten. Dus help mee via www.3fm.nl/komzelfinactie


Rappen in het Park door Max Koedijk - ZwolleMC Koedijk? DJ Max? Hoe je hem ook noemt, zijn hart zit vol bling bling. De Zwollenaar rapt op 18 december in een toffe zaal zijn zelfgeschreven nummer en roept bezoekers op om zijn rhymes te belonen met een fikse duit. Hij gaat na zijn performance met de pet rond, maar kan ook jouw sponsoring gebruiken.

Kom langs in Zwolle of laat nu alvast een bedragje achter via www.3fm.nl/komzelfinactieSter advertentie
Ster advertentie