3FM Serious Request

Eindstand Zweden: 227.778 EURO

  1. Nieuwschevron right
  2. Eindstand Zweden: 227.778 EURO
Totalt insamlat: 3.016.247 kronor! Dat staat bovenaan de site van de Zweedse Glazen Huis-bewoners. Zij begonnen al een week eerder. En op onze openingsdag, 19 december, mochten Kitty, Ehsan en Henrik de cheque in ontvangst nemen van ruim drie miljoen kronen. En dat is 227.228 EUR.Waar wij de naam hanteren 3FM Serious Request daar heet de Zweedse equivalent: Musikhälpen. En de drie maffe bewoners van het Gläzen Huus. Kitty Jutbring, Ehsan Noroozi en Henrik Torehammar (ja, Beelen, Rabbering en Swijnenberg klinken daar net zo vreemd in de ören) hebben als eerstejaars Glazen Huizers een heel mooi bedrag opgehaald. 3.016.247 kronor is omgerekend naar euro's: 227.778 op de köp af.

Op z'n Zweeds
En omdat het zo leuk is, laten we nog even zien hoe 'ontzettend veel dank voor jullie steun' op z'n Zweeds eruit ziet:
Musikhjälpen - mer gata än gala! Totalt har ni bidragit med drygt tre miljoner kronor till förmån för världens flyktingar! Tack så mycket för alla bidrag!

En dan roepen wij: Ja, dat wordt Knäckbröd! Ja, dat wordt Knäckbröd! Ja, dat wordt Knäckbröd!Een bedrag van ruim een kwart miljoen voor een dunbevolkt land dat voor het eerst meedoet... Vind je dat goed?
Ster advertentie
Ster advertentie