3FM Serious Request

Tips van Wijnand vanuit Congo voor iedereen die in actie komt

  1. Nieuwschevron right
  2. Tips van Wijnand vanuit Congo voor iedereen die in actie komt

Actievoerders opgelet! Jullie zijn geweldig bezig om weer een prachtig bedrag op te halen voor 3FM Serious Request. Om echt het onderste uit de kan te halen, heeft Wijnand nog een paar tips voor je. Check de video!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vraag een plaat aan

Vergeet niet om via je actiepagina een plaat aan te vragen voor 3FM Serious Request! Dit kan je doen door op 'bewerk je actiepagina' te klikken en jouw favoriete plaat in te vullen. Wanneer jij je streefbedrag haalt, wordt je aangevraagde plaat direct doorgestuurd. Zorg er dus voor dat je op tijd je favoriete plaat invult.

Kom naar de Chequebox in Heerlen

Als je je streefbedrag hebt gehaald of zelfs hebt overtroffen, vinden we het heel leuk als je het bedrag komt aanbieden in Heerlen. Vlakbij het Glazen Huis staat ook dit jaar weer een Chequebox, waar je jouw cheque kunt inleveren en een vette videoboodschap op kunt nemen. Je vindt de chequebox op de Bongerd (het plein vlakbij het Glazen Huis). Die video verschijnt dan bovendien op je actiepagina en is natuurlijk ook een leuke souvenir aan je actie.

Vergeet je daarnaast niet het bedrag ook daadwerkelijk te storten? Ook als je pas een deel van je totale opbrengst hebt, kun je vast je opbrengst onderbrengen op je actiepagina. Op die manier ziet iedereen hoe goed jij bezig bent!

Kom ook in actie!

Ben jij nog niet in actie gekomen? Het is nog niet te laat! We hebben je nodig om samen weer een mooi bedrag op te halen voor het Rode Kruis. Brainstorm over een ludieke actie of kies een Kant & Klaar-actie. trommel je vrienden op en kom in actie.

Meld je aktie hier aan

Ster advertentie
Ster advertentie