3FM Serious Request

De Veiling is open met o.a. huiskamerconcert van Only The Poets

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. De Veiling is open met o.a. huiskamerconcert van Only The Poets

Altijd al iets willen hebben wat je niet in de winkel kan kopen? Dan is de 3FM Serious Request Veiling iets voor jou! Allemaal unieke items en ervaringen waar jij op kan bieden, waarvan de opbrengst naar Stichting ALS Nederland gaat. Hij is vanaf nu geopend met o.a. een huiskamerconcert van Only The Poets en tickets mét backstagetoegang voor Awakenings.

3FM Serious Request Veiling

Only The Poets in je huiskamer?

Only The Poets is dé indiepopband van het moment. En na TivoliVredenburg en Pinkpop is het tijd voor een nieuwe bijzondere locatie: jouw woonkamer. Zing mee met hits als ‘Over & Over’, ‘Crash’ en natuurlijk ‘JUMP!’, vanaf het comfort van je eigen bank. Bieden kan hier!

Andere veiling-items

Daarnaast veilen we dit jaar in totaal 150 unieke items en belevenissen van o.a. Lord Of The Rings hoofdrolspeler Elijah Wood, Awakenings, wereldkampioen Sifan Hassan, Armin van Buuren en KANE. De veiling is open van maandag 11 december tot en met maandag 25 december en dagelijks komen er diverse nieuwe producten bij. Bieden kan via 3fm.nl/veiling.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie