3FM Serious Request

Wende Snijders biedt persoonlijk schilderij aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Wende Snijders biedt persoonlijk schilderij aan

En toen stond zangeres Wende Snijders plotseling op de stoep! Ze bood een zelfgemaakt schilderij aan voor de veiling en speelde samen met het Red Limo String Quartet een cover van David Bowie's 'Heroes'.

Wende bracht een heel eigen versie van de David Bowie-klassieker en had een bijzonder veilingitem, namelijk een eigen schilderij. De zangeres stond het afgelopen jaar avond aan avond in het theater met haar tour, maar vermaakt zich overdag vaak schilderend.

Schilderij over 'Pretty Little Diamonds'

Wende maakte een schilderij naar aanleiding van het nummer 'Pretty Little Diamonds', afkomstig van haar laatste album The Last Resistance. Dat nummer gaat over voormalig president van Liberia Charles Taylor, die in 2012 schuldig werd bevonden aan onder meer genocide en seksueel geweld. Op de achterkant van het schilderij staat de tekst van het liedje. Het gesigneerde schilderij staat vanaf nu op de veilingsite.

>> Breng een bod uit op het schilderij van Wende

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wende speelt 'Heroes' van David Bowie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vraag Wende of David Bowie aan

Samen met het Red Limo String Quartet speelde Wende 'Heroes' van haar grote held David Bowie. Wil jij de originele versie van 'Heroes' nog eens horen of ben jij fan van de chansons van Wende? Vraag je favoriete plaat aan en steun daarmee vrouwen in conflictgebieden.

>> Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie