3FM Serious Request

Paul loopt 90 kilometer voor schoonzoon Davy die ALS heeft: "Ik zal altijd van Davy houden"

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Paul loopt 90 kilometer voor schoonzoon Davy die ALS heeft: "Ik zal altijd van Davy houden"

Toen Paul hoorde dat zijn schoonzoon Davy (31) ALS had, kwam hij een dag later in actie. Voor 3FM Serious Request liep hij van zijn woonplaats Gilze naar het Glazen Huis in Nijmegen. "Ik heb deze wandeling volbracht voor Davy, mijn dochter en als symbool voor alle achterblijvers die in aanraking zijn gekomen met ALS."

13 november 2023 staat voor Davy (31) en zijn naasten bekend als een zwarte dag: op die dag krijgt Davy de diagnose ALS. Een dag later komen Davy én zijn schoonvader Paul in actie. "Ik ben zo ongelofelijk trots op Davy en mijn dochter," begint Paul. "Ik heb deze wandeling volbracht voor Davy en mijn dochter die symbool staat voor alle achterblijvers die in aanraking zijn gekomen met ALS. Ik zal altijd van Davy blijven houden. Now and then.”

Bekijk het fragment hieronder 👇

Blijf de actie van Paul steunen

Inmiddels heeft Paul al € 25.921,- opgehaald. Davy (31) weet sinds zes weken dat hij ALS-patiënt is. Voor 3FM Serious Request kwam hij in actie en haalde hij alweer €41.665,- op. Op de eerste dag van 3FM Serious Request was hij de eerste gast bij de brievenbus en deed hij zijn verhaal.

Bekijk het fragment hieronder 👇

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie