3FM Serious Request

Het verhaal van Coen

  1. Nieuwschevron right
  2. Het verhaal van Coen
Je hebt het gisteravond kunnen horen.. Coen's emmer is omgevallen. Lees hier zijn verhaal van die dag.
De pennevruchten van Coen Swijnenberg:

Zaventem
Gisteravond geen tijd meer gehad om een stukje te tikken. We zijn Leuven nog even in geweest. Superleuke stad! Anyway, ik ben eigenlijk erg weinig opgeschoten. We vertrokken gisterochtend vanuit Antwerpen met een lift naar Brussel. Eenmaal in Brussel kreeg ik een lift van Angela naar de luchthaven Zaventem. Dat ging heel goed, tot het moment van stilstaan. Dat ging iets te ruw waardoor er een flinke scheut water over de rand ging.

Lift
In Zaventem kreeg ik een lift van Thijs Berman. Hij zit namens de PvdA in het Europees parlement en bood me een rit naar Leuven aan. In Leuven ben ik met de emmer en een aquarium met vis het huis binnengestapt. Die vis als presentje deed het erg goed. 's Middags maar ook vanmorgen werd er nog druk over gesproken op de radio. Tot zover alles goed dus. We zijn daar nog een tijd gebleven omdat er tv-beelden gemonteerd moesten worden. Toen dat klaar ben ik weer op zoek gegaan naar een lift richting Geneve.

Studenten
Onderweg (in de bittere kou) werden we aangesproken door een groepje studenten die van mijn actie hadden gehoord, of ik binnen even wilde opwarmen. Goed idee, dus naar binnen en wat gedronken en gekletst. En toen gebeurde het....de emmer ging om. Al het water stroomde over de vloer. Anyway, dat heb je al kunnen lezen. Ik moet dus terug naar Den Haag om de emmer opnieuw te vullen.

Den Haag
Vannacht in Leuven blijven slapen en vanmorgen een lift naar het centrum van Maastricht gekregen. Daar een oproep gedaan en binnen een minuut een lift naar Den Haag gekregen. Ik tik dit stukje al rijdend naar Den Haag waar ik mijn emmer weer ga vullen met water. Dan begint de grote tocht naar Geneve...en terug! Pppfff.
Ster advertentie
Ster advertentie