3FM Serious Request

Giel is de tweede DJ in het Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel is de tweede DJ in het Huis
Sleutels, telefoon en geld werden maandag door Giel ingeleverd, zodat hij 24 uur als vluchteling door het leven kan gaan. Hij is de tweede DJ die in het Glazen Huis plaatsneemt tijdens Serious Request.
Giel Beelen is maandagochtend om 09.30 uur tijdens zijn ochtendprogramma de 3FM studio uitgejaagd. De DJ leverde direct sleutels, geld en telefoon in en leefde de daaropvolgende 24 uur als vluchteling in Nederland. Op deze manier maakte 3FM bekend dat Giel op 19 december voor een vierde maal zijn intrek neemt in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Vluchten
Vorige week werd Coen Swijnenberg als eerste de studio uitgejaagd. De derde DJ vlucht op maandag 8 december. 3FM wil op deze manier aandacht vragen voor het lot van vluchtelingen, waarvoor 3FM zich met Serious Request dit jaar inzet.

>> Lees meer over de vlucht van Coen Swijnenberg


Always on the run
Giel werd op 80 kilometer afstand van de studio gedropt. Hij moest vervolgens op eigen houtje zijn weg terugvinden naar de 3FM studio, waar hij 's ochtends om 06.00 uur moest arriveren voor zijn radioprogramma. Hij mocht geen gebruik maken van gemotoriseerd verkeer en hij mocht geen slaapplaats accepteren van mensen die hij onderweg tegenkwam.

Kijk hier naar zijn barre tocht deel 1En ook deel twee


Rode Kruis
Het Rode Kruis zorgde voor een vluchtelingentent, die hem droog de nacht door hielp.

Succes Giel!

Als je Giel onderweg tegenkomt, maak dan een foto en mail die naar redactie@3fm.nl
Ster advertentie
Ster advertentie