3FM Serious Request

Luuk Ikink veilt zijn The Masked Singer-pak in het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Luuk Ikink veilt zijn The Masked Singer-pak in het Glazen Huis

En nee: niet dát pak. Het moet een beetje nostalgisch zijn voor Luuk Ikink om langs te komen in het Glazen Huis. De RTL Boulevard-presentator begon zijn carrière namelijk in 2004 met een stage bij 3FM! Dit jaar was Luuk een van de geheime deelnemers aan The Masked Singer, en voor 3FM Serious Request 2021 veilt hij een uniek item dat hij kreeg tijdens zijn deelname.

Oké, het extravagante alienpak waarin Luuk Ikink optrad inThe Masked Singer mocht hij helaas niet weggeven. Het item dat hij wél heeft meegenomen voor de 3FM Serious Request veiling is echter the next best thing.

“Als je gaat repeteren zonder het grote pak aan, mogen de mensen om je heen niet weten wie je bent. Alle mensen van de camera, regie, niemand mocht weten dat ik de alien was. Dus dan krijg je een masker op en een joggingpak aan met 'Ik mag niet praten' erop, da’s echt uniek.”

Illegaal

“Het is niet de bedoeling dat dit wordt weggegeven, dus ik hoop niet dat ze kijken van The Masked Singer.” Een uniek (en misschien wel illegaal?) item dus!

655 euro

3FM-dj Jorien Renkema en Luuk veilen het item live in de uitzending op woensdagochtend in het Glazen Huis. Uiteindelijk is het unieke The Masked Singer joggingpak voor Joey die de hoogste bieder is met een bedrag van 655 euro en 56 cent.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie