3FM Serious Request

Willem Alexander sluit huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Willem Alexander sluit huis
Er was hoog bezoek in het Glazen Huis. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander heeft de 3 DJ's in het Glazen Huis in Den Haag opgesloten.
Kroon op de week
Vorst aan de grond! Vorstelijk bezoek in het Glazen Huis. De DJ's waren best een beetje zenuwachtig. Dat is natuurlijk ook logisch. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander kwam langs om de drie DJ's op te sluiten in het Glazen Huis.

Beluister 't terug
Heb je het bezoek van de prins aan het Glazen Huis moeten missen?

>> Luister dan hier het gesprek terug

Water is zijn middelname
Prins Willem Alexander is sinds 1998 al actief op het gebied van waterbeheer. Hij was dan ook heel blij met deze actie. Hij probeert al jaren regeringsleiders te overtuigen van de noodzaak van schoon water. Voor schoon water voor iedereen in de wereld is geld nodig, veel geld. En met Serious Request gaan we dat natuurlijk ophalen!

>> Lever ook een bijdrage

Wouter Hamel
De prins mocht na zijn donatie, natuurlijk ook een plaatje aanvragen. Hij was onder de indruk van Wouter Hamel, die zich ook inzet voor waterbeheer. Hij vroeg het laatste nummer van Wouter aan; 'As Long As We're In Love'.

Wel wist hij nog te benadrukken dat het niet ging om zijn favoriete nummer allertijden, omdat hij anders voor de rest van zijn leven achtervolgd wordt met die uitspraak.

>> Ook een plaatje aanvragen?








Ster advertentie
Ster advertentie