3FM Serious Request

Laatste tussenstand van 3FM Serious Request: €1.930.698,-

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste tussenstand van 3FM Serious Request: €1.930.698,-

Het is de finaledag van 3FM Serious Request en de 3FM-dj's werden op het laatste moment nog verrast met een tussenstand. Met nog minder dan een paar uur op de klok staat de tussenstand van 3FM Serious Request op €1.930.698,-.

Doneer

Doneer, doneer, doneer!

Glazen Huis-dj’s Rob Janssen, Barend van Deelen en Sophie Hijlkema zitten tot 17:00 uur opgesloten in het Glazen Huis in Amersfoort. Op dit moment (13:00 uur) staat de teller op bijna twee miljoen, maar daar kan meer bij! Allemaal om licht te brengen in het leven van de 100.000 vergeten kinderen in Nederland.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie