Naar homepage
3FM Serious Request

Stuur een Cashkaart naar het Glazen Huis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stuur een Cashkaart naar het Glazen Huis

De dj's in het Glazen Huis willen graag jouw Cashkaart ontvangen! Een Cashkaart, wat is dat? Dat is een kerstkaart met bijvoorbeeld wat sneeuw, een kerstman en cashmonnies! Kunnen Sander, Frank, Jorien en Rob in de studio leuke kaarten ophangen en krijgt het Wereld Natuur Fonds weer centen.

Sturen maar!

Dus stuur jouw Cashkaart naar onderstaand adres:

Het Glazenhuis

Oude Fabriekstraat 20

3812 NR Amersfoort

Vestuur alleen kleine bedragen in een enveloppe per post. Grote donaties zijn het beste via deze link hier te doen.

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie