3FM Serious Request

Stuur een Cashkaart naar het Glazen Huis

foto: Marie Wanders
  1. Nieuwschevron right
  2. Stuur een Cashkaart naar het Glazen Huis

De dj's in het Glazen Huis willen graag jouw Cashkaart ontvangen! Een Cashkaart, wat is dat? Dat is een kerstkaart met bijvoorbeeld wat sneeuw, een kerstman en cashmonnies! Kunnen Barend, Sophie en Rob in de studio leuke kaarten ophangen en krijgt Het Vergeten Kind weer centen.

Sturen maar!

Dus stuur jouw Cashkaart naar onderstaand adres:

Het Glazenhuis

Oude Fabriekstraat 20

3812 NR Amersfoort

Vestuur alleen kleine bedragen in een enveloppe per post. Grote donaties zijn het beste via deze link hier te doen.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie