3FM Serious Request

Uniek veilingitem: Chillen met Numida!

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Uniek veilingitem: Chillen met Numida!

Zangeres Numidia deed in 2015 mee aan The Voice Kids, ze maakte in 2018 een nummer met Boef en afgelopen seizoen zat ze in TV-programma De Beste Zangers. Ze timmert hard aan de weg van haar muzikale carrière, wat sinds jongs af aan haar uitlaatklep is en dat is absoluut te horen. Numida vindt het een eer om in Het Glazen Huis te zijn. “Ik keek dit vroeger op TV en nu zit ik er zelf! Hoe tof is dat?”

Nieuwe muzikale richting

Numidia vertelt: “Na mijn deelname aan TV-programma De Beste Zangers besloot ik om een switch te maken in mijn genre. De muziek die ik nu ga maken zijn liedjes met een boodschap, om mijn verhaal te vertellen en het voor iedereen meer luisterbaar te maken, dus meer richting popmuziek, maar wel met een vleugje Numidia natuurlijk!”

Veilingitem

Numidia stelt twee kaarten beschikbaar voor haar eerste échte eigen show op 1 juni in Paradiso! Daarnaast krijg je de exclusieve kans om Numidia te ontmoeten en gezellig samen een drankje te drinken achter de schermen. “Het wordt niet zo’n stijve georganiseerde meet & greet! We gaan lekker chillen en praten over het leven!”

Bieden!

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie