3FM Serious Request

Giel Beelen komt naar het Glazen Huis

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Giel Beelen komt naar het Glazen Huis

Giel Beelen heeft zelf natuurlijk nogal wat 3FM Serious Request-edities meegemaakt, maar vanavond schuift hij aan als gast in de nacht bij Barend! Kijk mee op 3FM.nl/live of op NPO 1 Extra vanaf 02:00 uur.

Marconi Oeuvre Award

Een goede week voor Giel! De radiolegende won gisteren namelijk nog de Marconi Oeuvre Award. Door voormalig 3FM-collega Gerard Ekdom werd hij live on air overvallen met de prijs:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie