3FM Serious Request

Go Back To The Living Room

  1. Nieuwschevron right
  2. Go Back To The Living Room
In Luttelgeest, rock city, gaf Go Back To The Zoo een exclusief optreden in de woonkamer van Wilfried. Hoe dat was? Wat dacht je van super?Je kunt natuurlijk naar een poppodium toe als je jouw favoriete band wil zien, maar het kan nog veel makkelijker: in je eigen huiskamer! De afgelopen weken kon je bieden op een bezoekje van Go Back To The Zoo en degene die het hoogste geboden heeft, is Wilfried Vergeer.

Luttelgeest, rock city

Vlakbij Emmeloord ligt het plaatsje Luttelgeest en daar heeft Wilfried een tamelijk grote woonkamer. Groot genoeg om een van Neerlands hipste bands te ontvangen in ieder geval. Als je de ruimte hebt, je Serious Request wilt steunen, een leuke avond wilt hebben en er een veiling-item van het huiskamerconcert van Go Back To The Zoo voorbij komt, dan is overduidelijk wat je te doen staat.

Voor het eerst in de Noordoostpolder

Zo gezegd, zo gedaan en Wilfried haalde de band naar zijn woonkamer. Middenin de tour maakte de boys even tijd voor Serious Request. Zanger Cas vond het ook heel bijzonder om eindelijk eens in de Noordoostpolder te spelen. Zo begon de akoestische sessie in de woonkamer van Wilfried.


Meer huiskamerconcerten

Er staan nog steeds huiskamerconcerten op de veiling. Bied en haar die topacts naar jouw huisje voor een exclusieve, extreem knusse gig!

>> Check alle huiskamerconcerten

Ster advertentie
Ster advertentie