3FM Serious Request

Wat is jouw Top 3 van 3FM Serious Request 2015?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is jouw Top 3 van 3FM Serious Request 2015?

It's a wrap! We denken nu al met heimwee terug aan 3FM Serious Request 2015. Het was een week vol hoogtepunten en dat allemaal dankzij jullie! Wat is jouw Top 3?

Het is er weer eentje voor in de boeken hoor! Niemand minder dan James Morrison en The Common Linnets deden vrijdag 18 december het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen op slot. Een week later werden Paul, Domien en Giel spreekwoordelijk op handen naar buiten gedragen. In de tussentijd vierden we feest, deelden we onze persoonlijke verhalen en zamelden we geld in. Heel veel geld.

Wat is jouw Top 3?

Het Glazen Huis werd voor één nachtje omgetoverd tot een club, er werd een huwelijk voltrokken en een ontroerend verhaal bij de brievenbus zorgde voor tranen bij Paul. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de 24-uurs challenges van de 3FM DJ's, de optredens in het Glazen Huis en al jullie kom-in-acties die belachelijk mooie bedragen opleverden.

Wat waren jouw hoogtepunten van 3FM Serious Request 2015 in Heerlen? En viel jij net als wij in katzwijm voor Lot uit Landgraaf? We horen het graag van je. Leave a message behind!

3FM SR15: The Aftermath

Vluchtig slikken we tranen weg als we ons bedenken dat het er alweer opzit voor dit jaar. Maar er is leven na 3FM Serious Request 2015! Tot en met oudjaarsdag hoor je op 3FM de meest aangevraagde platen in Top Serious Request.

>> Check alle video's van SR15
>> Luister alle fragmenten van SR15 terug
>> Alle foto's van SR15

Ster advertentie
Ster advertentie