3FM Serious Request

De vetste experiences op de 3FM Serious Request Veiling

  1. Nieuwschevron right
  2. De vetste experiences op de 3FM Serious Request Veiling

Naast fysieke items staan er ook fantastisch belevenissen op de veiling. Wij hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet. VIP-pakketten, overnachtingen, alles!

Heb je de weg naar de 3FM Serious Request Veilingsite al gevonden? Dan ben je daar bakken aan leuke fysieke items tegengekomen die we op de veiling hebben gezet, maar vergis je niet, er staan ook te gekke 'experiences' op. Dit zijn de 7 opvallendste items op dit moment:

Gegarandeerde overnachting tijdens de volgende Elfstedentocht

(Item sluit op 25-12-2015)

Iet giet oan! Ooit. Geen idee wanneer nog, maar jij zit er dan in ieder geval warmpjes bij. Als je het hoogste bod op deze VIP-overnachting in de 500 jaar oude Abdij van Dokkum tegenover de Bonifatiuskerk tenminste.

Doe een bod!

Op tour met Armin van Buuren en Kensington

(Item sluit op 28-12-2015)

Je leest het goed. Jij kunt samen met een vriend of vriendin mee op tour naar een 'Armin Only Embrace'-show in Europa in hetzelfde vliegtuig als Armin van Buuren, Kensington, andere artiesten en crew. Op locatie krijg je een kijkje achter de schermen, ben je aanwezig bij de soundcheck en maak je dus deel uit van de crew! Niet onbelangrijk: voor 18 jaar en ouder.

Doe een bod!

Op visavontuur met Jochem Myjer en vislegende Willem Stolk

(Item sluit op 28-12-2015)

Sla jij dit veilingitem aan de haak? Zo ja, dan ga jij samen met een vriend of vriendin op pad met comedian Jochem Myjer en vijfvoudig Nederlands viskampioen Willem Stolk. Jochem en Willem onthullen hun grootste visgeheimen en zorgen hoogstpersoonlijk voor de hapjes, grapjes en drankjes. Binnenhengelen dus, dit item!

Doe een bod!

Twee dug-out kaarten voor de wedstrijd Ajax - Heracles

(Item sluit op 24-12-2015)

Deze is voor de echte voetballiefhebbers. Op 26 januari treffen Ajax en Heracles elkaar in de Amsterdam ArenA en die wedstrijd kun jij vanaf de zijlijn meemaken. Sterker nog, je zit op de bank naast Frank de Boer en zijn reservespelers. Dichterbij kun je niet komen zonder mee te spelen, dus scoor dat item!

Doe een bod!

Rijden in een Ferrari, Lamborghini, Aston Martin én een Porsche

(Item sluit op 23-12-2015)

Dit veilingitem kon weleens hard gaan! Rijden in één van deze bolides is al een jongensdroom die uitkomt, maar kun je nagaan als je in alle vier kunt rijden! Je wordt bijgestaan door de familie Bleekemolen, die je de fijne kneepjes van het autoracen bijbrengen. Met piepende bandjes naar die veiling dus!

Doe een bod!

Meet en greet met Alexander Pechtold

(Item sluit op 28-12-2015)

Altijd al eens in het hart van de politiek willen kijken? D66 zal je met veel plezier in het Haagse Binnenhof ontvangen. Je krijgt op een nader te bepalen datum een kijkje achter de schermen bij de partij. Als kers op de taart ontmoet je de leider van de partij: Alexander Pechtold. En die is altijd goed gestemd!

Doe een bod!

Workshop van Robèrt 'Heel Holland Bakt' van Beckhoven

(Item sluit op 28-12-2015)

Naast jurylid bij Heel Holland Bakt is Robèrt winkeleigenaar van zijn eigen shop 'Bij Robèrt'. Jij en een vriend of vriendin worden met open armen ontvangen voor een middag bij de oven. Jullie bakken de smakelijkste dingen en leren van de bakker de fijne kneepjes van het vak tijdens een gezellige middag. De datum wordt in overleg bepaald. Dus volg je neus naar die veiling!

Doe een bod!

Ster advertentie
Ster advertentie