3FM Serious Request

Ben jij erbij tijdens de eindshow?

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Ben jij erbij tijdens de eindshow?

De laatste dag van 3FM Serious Request 2017 wordt traditiegetrouw afgesloten met de eindshow. Met muziek van The Cool Quest, HAEVN, Miss Montreal, Fedde Le Grand en Rico & Sticks sluiten we dit jaar af op het Marktplein in Apeldoorn.

Nodig je vrienden uit en kom naar de feestelijke slotavond op zondag 24 december! Nieuw dit jaar is dat het podium recht tegenover het Glazen Huis staat, op hetzelfde plein dus. Op datzelfde podium worden Angelique, Domien en Sander onthaald, waarna het eindbedrag van 3FM Serious Request 2017 bekend wordt gemaakt. Dus met een bezoekje aan één plein heb je een bak vette optredens te pakken én heb je een topplek als bij de bekendmaking van het eindbedrag van 3FM Serious Request 2017!

Tijdschema eindshow Serious Request 2017

Bekendmaking eindbedrag

Tijdens de eindshow hoor je dus ook het eindbedrag van 3FM Serious Request 2017, dat wordt gebruikt om families bij elkaar te brengen die door conflicten of natuurrampen uit elkaar zijn gerukt. Met de opbrengst kan het Rode Kruis aan de juiste hoeveelheid middelen en mensen komen om families te herenigen.

Ster advertentie
Ster advertentie