3FM Serious Request

Lucas Hamming doet fantastische cover van 'Space Oddity' in het Glazen Huis

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming doet fantastische cover van 'Space Oddity' in het Glazen Huis

Vanochtend was singer-songwriter Lucas Hamming te gast in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. Hier speelde hij zijn eigen nummer 'Watch and Learn' én coverde hij David Bowie. Daarnaast had hij ook nog een leuk veiling-item in de aanbieding!

Optreden

Lucas Hamming was vanochtend al vroeg aanwezig op de Grote Markt in Nijmegen. Hij trapte de dag goed af met zijn eigen nummer 'Watch and Learn' en deed ook nog het verzoekplaatje 'Space Oddity' van David Bowie. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veilingsitem

In september deed Lucas Hamming samen met Wijnand mee aan de ALS City Swim in Amsterdam en haalden ze met hun team ruim 4000 euro op. En ook vandaag zet hij zich weer in voor Stichting ALS Nederland door een veilingsitem aan te bieden voor 3FM Serious Request. Je kan vanaf nu bieden op twee premièrekaarten voor de musical Jesus Christ Superstar in DeLaMar, waar Lucas de rol van Judas zal vertolken.

Benieuwd wie er nog meer komt optreden tijdens 3FM Serious Request? Check de volledige line-up hier.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie