3FM Serious Request

Dit was dag drie van 3FM Serious Request 2022

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was dag drie van 3FM Serious Request 2022

Wat een plottwist op dag drie van 3FM Serious Request! Sophie en Rob testte positief op Corona en het Glazen Huis is daarom in quarantaine. In de ochtend was er nog een optreden van Diggy Dex en brachten onder andere Wilfred Genee, Jessie Maya en Khalid Kassem een bezoekje ín het Glazen Huis. Toen het Glazen Huis écht op slot ging kwamen gasten Lex Uiting, Steven Brunswijk en Glen Faria alsnog langs, maar vanaf een veilige afstand buiten. Check alle hoogtepunten hier:

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

Hoog bezoek op de vroege ochtend!

Rapper en Amersfoortse Diggy Dex kon natuurlijk niet ontbreken in het Glazen Huis dit jaar: hij woont toch in de buurt! Hij kwam langs bij Rob om zijn nieuwe single 'Allermeest' live te spelen.

Voor Diggy Dex was het niet ver reizen naar het Glazen Huis op de vroege dinsdagochtend: hij komt namelijk uit Amersfoort. “We zitten op het Eemplein,” zei hij 3FM-dj Rob Janssen, “waar ik vaak mijn boodschappen doe.

Timur op bezoek bij Keven

Timur is op bezoek in Heerlen bij Kevin a.k.a. DJ Captain. Kevin maakt leuke wekkers van jingles. Buurvrouw Joke is er ook, die wilde wel graag zo'n wekker van haar lievelingsnummer. Inmiddels heeft Kevin al wat tientjes opgehaald maar daar kan zeker nog meer bij! Iedereen wilt toch zo'n gepersonaliseerde wekker?

Jessie Maya komt langs!

Jessie Maya is op bezoek in het Glazen Huis bij Sophie en laat weten wat haar veilingitem is. Jessie Maya heeft een eigen make-up lijn genaamd Cursed Cosmetics en jij mag de naam bepalen een make-up item die in 2023 wordt gelanceerd. Super tof!

Bijzonder belletje

Lex Uiting staat bij de brievenbus met een boekje vol geheimen telefoonnummers... Rob mag iemand gaan bellen die hem even goed kan stimuleren. Hij moet wél u zeggen. Wie heeft Rob aan de lijn? Het is niemand minder dan oud bondscoach Louis van Gaal! Louis van Gaal doneert maarliefst 1.000 euro aan stichting Het Vergeten Kind en dat kan maar met één plaat. André Hazes met 'Wij Houden Van Oranje'!

Ondertussen voelt Ivo zich sexy als ie aan het dansen is! Hij gaat los bij de karaoke tent. Dit wil jij ook!

Muziek maken met Glen Faria

Glen Faria kon helaas niet langskomen in het Glazen Huis omdat Rob en Sophie positief zijn getest op Corona. Dat mag de pret en motivatie natuurlijk niet drukken dus stond Glen bij de microfoon buiten. Wil jij samen met Glen Faria muziek produceren? Dat kan! Misschien ben jij wel het nieuwe talent van Nederland...

Turnen met Nellie!

Nellie is bij turnverenging Unitas in Doorn. Alle kinderen van de turnclub laten zich sponsoren door verschillende challenges te doen. Nellie gaat zelf ook nog 1 duizend meter springen voor stichting Het Vergeten Kind. En wat een bedrag is er al opgehaald zeg! Lekker bezig!

Karaoke tijd!

Ondanks dat Sophie is geraakt met de grote C, trekt ze zich daar niks van aan. Sophie sluit dag drie af met een geweldige karaoke show! Tot morgen!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie