3FM Serious Request

3FM Serious Request: Never Walk Alone is van start!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request: Never Walk Alone is van start!

We zijn los! 3FM Serious Request: Never Walk Alone is begonnen. Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 april komen 3FM-dj's 24 uur per dag in actie. Dit alles met één doel: geld inzamelen voor het Rode Kruis dat hulp biedt tijdens de coronapandemie. En daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SR20: HOE KAN JIJ HELPEN?

Het Rode Kruis heeft jouw hulp hard nodig. Daarom kun je deze actie nu al steunen door te doneren. Wil je direct doneren? Klik dan op de button hieronder.

DONEER NU

SR20: Plaatje aanvragen

Het principe werkt nog steeds hetzelfde: jij vraagt een plaatje aan en doneert daarbij een bedrag aan het Rode Kruis. 3FM doet daarna zijn uiterste best om jouw plaat op de radio te krijgen! Een 100% garantie kunnen we niet geven, maar we doen ons best om iedereen aan bod te laten komen.

VRAAG HIER JOUW PLAAT AAN

SR20: Wie ga je horen?

Dit is de programmering:
06:00-12:00 Sander Hoogendoorn
12:00-18:00 Timur Perlin + Jorien Renkema
18:00-00:00 Frank van der Lende & Eva Koreman

Maandag hoor je Sander van 06:00 tot 14:00 uur en Timur van 14:00 tot 18:00. In de nacht hoor je iedere avond een andere 3FM-dj. Met Wijnand, Sagid, Mark en Rob.

SR20: Never Walk Alone volgen?

3FM Serious Request volg je 24/7 via 3FM.nl/Live en natuurlijk via de Facebook, Instagram, Twitter en YouTube van 3FM, waarbij we je op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom het evenement en de acties van het Rode Kruis. Ook zullen er tijdens 3FM Serious Request de hele week toffe livestreams plaatsvinden op YouTube waar je interactief aan kan deelnemen. Houd ook hiervoor de sociale kanalen van 3FM in de gaten om als eerst op de hoogte te zijn van wat er wanneer gaat plaatsvinden.

3FM Serious Request hoor je uiteraard de hele week live op de radio. Zoek de juiste etherfrequentie voor jouw woonplaats en luisteren maar!

Volg SR20: Never Walk Alone ook op tv

Maandag 13 april starten we om 18:40 met een speciale kick-off uitzending op NPO 1. Van dinsdag tot en met vrijdag zal er een dagelijkse update te zien zijn rond 18:55 op NPO 1, daar krijg je de verhalen verhalen van Rode Kruis vrijwilligers, een collecteverslag vanuit het land en de meest bijzondere momenten uit de radiouitzendingen van 3FM Serious Request te zien. Daarnaast is ook de afsluitende show op 18 april te zien via NPO 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie