3FM Serious Request

Timur is in Gent aangekomen

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur is in Gent aangekomen
Van Nijmegen naar Gent. Met kind Maja. Geen echt kind, maar een huilbabypop. De Timur Tour goes on. Hij moest om 22.00 uur uiterlijk aankomen in Gent. En dat is gelukt!
Van Nijmegen naar Gent leek een minder zware opgave dan van Denemarken naar Duitsland. Maar toch, overnachten in een tentje in de winter. Al vijf dagen van huis zijn, zonder geld, zonder eten... Ga d'r maar aanstaan.

Hoe het voelt
In een gesprekje eerder met Paul Rabbering bespraken beide DJ's - immers, ook Paul heeft een nacht moeten vluchten en overnachten in de kou - dat het toch best heel pittig is. En Timur stelde: "Ik krijg nu een beetje een idee hoe het moet voelen om op de vlucht te zijn. Ik besef me heel goed dat het niet te vergelijken is met die 36 miljoen echte vluchtelingen in de wereld, want ik weet dat ik morgen hoe dan ook weer in Breda aankom, maar toch".

Snelle lift
Na een failure in Bremen had Timur nu wat meer geluk. Hij mocht een oproepje doen bij Studio Brussel, onze collega's die in het Glazen Huis in Gent zitten. Hij vertelde bij welk tankstation hij stond. En binnen vijf minuten was daar An, een Belgische luisteraar van StuBru. En die bracht hem een heel eind verder. Inmiddels is hij in Gent aangekomen.

Trusten, Timur.


>> Lees hier hoe Timur het had in Nijmegen

Ster advertentie
Ster advertentie