3FM Serious Request

Gerard in Utrechts Hoog Catharijne

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard in Utrechts Hoog Catharijne
Een gouden handdruk van Ziggo leverde maar liefst 2973 handdrukken op! Inmiddels is Gerard de 40.000 geschudde handen gepasseerd! Vanavond wacht hij op jóuw hand in het Utrechts winkelcentrum Hoog Catharijne.
De bloedblaren hangen er nog net niet bij, maar dat hij een lam handje krijgt is niet erg vreemd. Uw DJ mag vandaag in een callcenter aan de slag om de beoogde 50.000 handshakes voor elkaar te boksen.

Gouden Handdruk
De teamleider van Ziggo, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor Gerards opdracht, gaf Gerard namens de 2973 medewerkers een ferme knuist waardoor de teller inmiddels de 40.000 handen aantikt.

"Draai mij maar een poot uit" waren zijn gevleugelde woorden.

Op de Grote Markt gingen de handen op elkaar voor dit mooie gebaar.

De trein is de ideale locatie
Net als Sander eerder deze week, heeft ook Gerard ingezien dat de trein een perfecte plek is om mensen te pakken te krijgen. Daarom reist hij nu naar Utrecht Centraal om op Hoog Catherijne handen te gaan schudden. Dat hij onderweg meteen de reizigers in zijn trein een hand geeft is voor de hand liggend.

Gerard in Ahoy
Grote en drukbezochte locaties. Daar moet Gerard het van hebben om die 50.000 te halen. Daarom ging hij zondag naar Ahoy om eens goed doorelkaar geschud te worden.




Heb jij Gerard een hand gegeven? Waar was dat?

Ster advertentie
Ster advertentie