3FM Serious Request

De eindstand van alle DJ-challenges

  1. Nieuwschevron right
  2. De eindstand van alle DJ-challenges

Tijdens 3FM Serious Request komt er elke dag een vierde DJ in het Glazen Huis. Wat zij gaan doen lees je hier!

Vijf dagen lang komt er iedere dag een vierde DJ het huis op stelten zetten. Dat doen ze niet zonder reden: ze gaan per dag een challenge aan. Precies 24 uur (van 12.10 tot 11.50 uur de volgende dag) blijven ze in het huis, terwijl ze niet eten en niet slapen.

Roosmarijns challenge: We All Benefiet (zaterdag 19 dec)

De eindstand: €21.034,60

Roosmarijn Reijmer zorgde voor al jouw amusement. En niet alleen dat, daarmee haalde ze veel geld op. Roosmarijn zorgde ervoor dat alle evenementen een benefiet werden voor 3FM Serious Request.

Roosmarijns challenge

Michiels challenge: De Cupcake Challenge (zondag 20 december)

De eindstand: €11.068,85

Michiel Veenstra moest zoveel mogelijk cupcakes bakken in 24 uur. Deze verkocht hij vervolgens om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Samen met lieve luisteraars heeft hij hiermee meer dan elf duizend euro opgehaald.

Michiels challenge

Eva's challenge: Ruilhandel (maandag 21 december)

De eindstand: €21.000,00

Je leest het goed: Eva Koreman moest gaan ruilen. Het was de bedoeling dat zij een aantal paperclips ruilde voor objecten met meer waarde. Die werden verkocht op de veiling en zo haalde Eva zoveel mogelijk op.

Eva's challenge

Wijnands challenge: De Hulplijn (dinsdag 22 december)

De eindstand: €4.464,00

Wijnand Speelman borduurde voort op zijn Weekend Wijnand radio-item 'Wie Kent Iemand', waarin hij mensen helpt die naar iemand op zoek zijn. Dat kan een schilder zijn, maar ook een schoorsteenveger of een DJ. Ook tijdens 3FM Serious Request hielp hij mensen! Als je een actie deed om geld op te halen, maar er was iets nog niet geregeld of het loopt he-le-maal in de soep: Wijnand was je man. Daarmee heeft hij 4464,00 euro opgehaald voor 3FM Serious Request.

Wijnands challenge

Franks challenge: Online colleges geven (woensdag 23 december)

[ AFBEELDING MIST ]

De eindstand: €4.035,00

Frank dook het Glazen Huis in om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: hij ging lesgeven. Frank was één van de vijf DJ's die 24 uur als vierde DJ in het Glazen Huis zit. Zijn challenge was om online colleges te organiseren voor 3FM Serious Request.

Franks challenge

Ster advertentie
Ster advertentie