3FM Serious Request

Sanders Babysitterservice

  1. Nieuwschevron right
  2. Sanders Babysitterservice

Iedere ochtend tussen 09:00 en 10:00 uur opent Sander zijn virtuele loket voor Sanders Babysitservice. Ben je echt even toe aan een uurtje voor jezelf, moet je dringend boodschappen halen of schreeuwen je kinderen je gewoon de oren van de kop of ? Drop ze bij Sander en heb weer een uurtje helemaal voor jezelf alleen.

Its a me!

Koen is wel even toe aan een uurtje rust en dropt Sam bij Sander. Het is natuurlijk gewoon een 'normale' schooldag, maar je functioneert natuurlijk niet optimaal zonder ook wat ontspanning te pakken. Daarom daagt Sam Sander uit voor een potje Mario Kart!

Slijmerige studio

Natascha heeft de Babysitservice ingeschakeld om haar kluskoorts te kunnen temperen. Ze moet namelijk zo snel mogelijk een nieuwe kast ophalen bij de Zweedse Meubelgigant. Dat past maar net in de auto; geen plek voor een extra persoon dus. Daarom dropt ze Hailey (9) bij Sander. En wat ze wil doen in dat uurtje tijdens de ochtendshow? Slijm maken natuurlijk!

The Beatles

Vandaag is Teun (9) aan de beurt. Teun is groot The Beatles fan en weet alle liedjes meteen op te noemen. Eitje zou je zeggen dus, tijdens deze quiz om de nummers te raden. Maar Sander heeft de liedjes achterstevoren gespoeld. Weet hij het dan ook?

Ook helpt Teun Sander een beetje met zijn Engels. And that goes very well voor Teun!

Vrolijk nootje

De moeder van Isis (9) moet echt even boodschappen doen en dus laat ze Isis voor dit uurtje achter bij Sander. Isis houdt heel erg van Nederlandstalige muziek en is fan van Miss Montreal. Tijd voor een muziekquiz dus!

Isis moet aan haar huiswerk vandaag en op het programma staat spelling. En dus heeft Sander een potje kinderlingo voorbereid!

Saved by the kids

Samy (12) en Isra (8) zijn de kinderen van Tamara. Oppassen kan lastig worden, want deze broer en zus maken nog wel eens ruzie. Maar bij Sander gedragen ze zich keurig natuurlijk!

Samy en Isra hebben meegedaan aan Saved By The Bell, het programma waarbij ze dilemma's voorleggen aan bekende mensen. Vandaag is Sander aan de beurt. Dus Sander: nooit meer je tanden poetsen of nooit meer achter de microfoon kruipen?

Kinderquiz

Er is vandaag niet 1, niet 2, maar liefst 6 (!) kinderen waar Sander op past. Tijd voor een quiz! En wat krijgen ze dan? Allemaal een...

Wat kun jij doen?

Geen (oppas)kinderen, maar toch willen helpen? Het Rode Kruis heeft jouw hulp keihard nodig. Daarom kun je 3FM Serious Request: Never Walk Alone ook gewoon steunen door te doneren óf een plaat aan te vragen. Klik op een van de knoppen hieronder en help mee! Lees hier meer over 3FM Serious Request: Never Walk Alone.

Ster advertentie
Ster advertentie