3FM nieuws

Quarantaine Request: vraag een nummer aan voor iemand anders!

  1. Nieuwschevron right
  2. Quarantaine Request: vraag een nummer aan voor iemand anders!

COVID-19 houdt Nederland inmiddels flink bezig: scholen zijn dicht, de horeca is gesloten, waar mogelijk werken mensen thuis en de halve dj-bevolking van 3FM maakt radio vanuit hun huiskamer. Wil jij, zonder daadwerkelijk contact te leggen met iemand, iets leuks doen voor een ander? Vraag dan een liedje aan!

Quarantaine Request

Onder de noemer Quarantaine Request hoor je elke show een aantal liedjes die 3FM-luisteraars voor iemand anders aanvragen. Dat kan zijn voor iemand die ziek is, die uit voorzorg in thuisquarantaine zit of iemand die aan het thuiswerken is geslagen en de hele dag niemand ziet. Zie het als een muzikaal hart onder de riem!

Een liedje aanvragen voor een complete beroepsgroep kan natuurlijk ook: Ronald koos 'Nachtzuster' voor alle verpleegkundigen.

Hoe vraag je zelf een liedje aan voor iemand?

Het is heel simpel: je downloadt de 3FM App (via de Google Play Store of App Store) en je stuurt een berichtje naar de studio met het liedje dat je wilt aanvragen. Dit kan de hele dag door. Vergeet niet te vermelden voor wie je het aanvraagt en waarom. Een paar keer per show kiest de dj van dienst een request uit die gedraaid wordt!

Ster advertentie
Ster advertentie