3FM Serious Request

Herbeleef 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef 3FM Serious Request

Neem tijdens de kerstdagen eens lekker de tijd en klik eens even lekker door de Serious Request site. Check de foto's en filmpjes, lees de DJ columns en verslagjes en laat weten hoe je het hebt gehad.

Audio
Hoogtepunten, grappige momenten, emotionele en aangrijpende bijdrages van Eric Corton of het moment waarop je zelf in de uitzending was. Je kan het allemaal terug luisteren op de uitzending gemist pagina en in de audiohighlights.

>> Naar de uitzending gemist pagina

>> De audiohighlights van vrijdag 19 december
>> De audiohighlights van zaterdag 20 december
>> De audiohighlights van zondag 21 december
>> De audiohighlights van maandag 22 december
>> De audiohighlights van dinsdag 23 december
>> De audiohighlights van woensdag 24 december

Video
De journaaltjes met Annemieke (en die rare dude erachter...), maar ook de reportages in het land, Giel die zingt, Eric in Kenia. We hebben het allemaal voor je vastgelegd.

>> Bekijk hier de filmpjes van 3FM Serious Request 2008

DVD
Wat is er lekkerder dan even achterover op de bank de 6 dagen lol vanuit het Glazen Huis terug te kijken. De highlights zijn ook op DVD verschenen en de opbrengst hiervan gaat alsnog naar Serious Request.

>> Naar de webshop van 3FM

TV
Stond je met kippenvel op het plein te kijken naar de ontknoping van Serious Request, dan heb je de finale niet op televisie kunnen zien.

>> Bekijk de slotshow hier nog een keer terug

Foto's
De fototoestellen hebben niet stilgestaan en er zijn dan ook vele rijkelijk gevulde fotoboeken. Heb je een donatie gedaan bij de brievenbus, dan heb je vast ook een foto gemaakt. Voer het uur in waarop je er was en zoek je foto op.

>> Blader door de foto's
>> Zoek je eigen brievenbusfoto op

De Top Serious Request
Het lukt nooit om in die 6 dagen alle aangevraagde platen te draaien en daarom beginnen we meteen na Serious Request met de Top Serious Request. Tot en met 31 december hoor je de meest aangevraagde platen in volgorde van het bedrag dat de songs opleverden.

>> Naar de Top Serious Request



Zo! Daar ben je wel even zoet mee!

Ster advertentie
Ster advertentie