3FM Serious Request

Dit is Melisande

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is Melisande
Melisande, haar vriendinnen én een stapel BN-ers zaten dinsdagavond klaar voor een avondje speeddaten met potentiële partners!Door op dinsdag 16 december de vrouwelijke charmes van haar vriendinnen in de strijd te gooien, probeerde Mélisande van Engelenburg een slaapplaats in het Glazen Huis te veroveren.

Wat gaat ze doen voor de poen?
Nadat ze door haar vrienden eringeluist was en een blinddate moest doorstaan, kwam ze zelf op het plan om een speeddate avond op te zetten voor Serious Request. Haar vriendinnen schuiven aan en kijken of er een leuke jongen voor hen tussen zit.

Weet je dat je hele mooie ogen hebt?
Mannen met scherpe openingszinnen, fonkelende ogen en een gouden hart kunnen zich, tegen betaling van inschrijfgeld, aanmelden door te mailen naar melisande_seriousrequest@hotmail.com. Het inschrijfgeld gaat naar Serious Request

Giel Beelen
DJ Giel Beelen wil Mélisande helpen zoveel mogelijk geld op te halen. Haalt ze het hoogste bedrag op aan het einde van de week, dan mag zij als enige luisteraar een nachtje doorbrengen in het Glazen Huis.

Yolanthe Cabau van Kasbergen, Natasja Froger, Nicole Dee, Jennifer Hoffman en voor de meisjes neefje Lucas en Boer Frans... Giel heeft ze nu al even geregeld voor de speeddate!

Ook helpen?
Draag je Melisande ook een warm hart toe, maar sta je niet te trappelen voor een speeddate? Dan kan je haar ook steunen op de Kom Zelf In Actie pagina.

>> Ga naar Mélisandes Kom Zelf In Actie pagina en doneer!

Ster advertentie
Ster advertentie