3FM Serious Request

'Reality' van Stick Figures is Demo van de zondag

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Reality' van Stick Figures is Demo van de zondag

De demo van de zondag heeft een duidelijke link met het thema van dit jaar. Het nummer 'Reality' gaat over het verwezenlijken van je dromen en is iets waar we jongeren in conflictgebieden met 3FM Serious Request hopelijk mee kunnen helpen.

Gisteren moesten de heren van Stick Figures het in de eindsprint afleggen tegen de piepjonge Sem. De aanhouder wint, want vandaag hebben ze de Demo van de Dag te pakken met het nummer 'Reality'.

Stick Figures - 'Reality' is Demo van de Dag

Stick Figures maakt al zijn muziek in eigen beheer en slingert het gratis de wereld in via Soundcloud. Bandleden Mart, Lucas, Tim en Maurice hebben hun splinternieuwe demo, die op 11 december verscheen, al het hele weekend actief gepromoot op Facebook. Met resultaat, want 'Reality' is de Demo van de zondag én staat momenteel op nummer 1 in het totaalklassement van alle demo's. Keep it going, guys!

Zelf meedoen?

Maar ook jij kunt de Demo van de Dag afleveren. Het enige dat er tussen jou en die eer in staat is het aanmaken van een eigen Kom In Actie-pagina. Goed, je hebt een beetje concurrentie, dus promotie kan daarna natuurlijk nooit kwaad.

Check alles over de Demo van de Dag en doe mee!

Stick Figures - 'Reality'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op de 3voor12 Luisterpaal staan alle Demo's van de Dag

Ster advertentie
Ster advertentie