3FM Serious Request

Exclusieve flessen cola voor Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Exclusieve flessen cola voor Serious Request
Speciaal voor Serious Request heeft Coca-Cola aluminium 'Limited Edition' colaflesjes ontwikkeld.Wees snel, want op = op!
Deze Limited Edition flessen zijn exclusieve aluminium flesjes die (de naam zegt het al) in een gelimiteerde oplage verkocht worden voor Serious Request.

Waar je ze kan halen?
Je vindt de flessen onder andere op de Grote Markt in Breda, bij de Surprisetruck die door het land rijdt en in de 'Chill Out' van de Bijenkorf.

Voor onder de boom
Houd je niet van cola? Laat dat je er niet van weerhouden een setje of twee, drie in te slaan! Met een feestelijke verpakking als deze doe je alsnog iemand een groot plezier.

De flessen kosten 5 euro per 4 stuks en de HELE opbrengst gaat naar Serious Request! Als dát geen goede reden is...!

De Coca Cola Surprisetruck
De Surprisetruck rijdt ook dit jaar weer door heel Nederland om geld op te halen voor Serious Request. Bekende artiesten als de Opposites en Nikki spelen buiten de vrachtwagen hun nummers, terwijl er binnen in de truck een BN-er zit om, tegen een kleine vergoeding voor het goede doel, je te vermaken.

Wil je weten waar de Coca-Cola Suprisetruck allemaal komt?
>> Kijk even op deze websiteZing mee met Dennis

De truck en de flesjes zijn niet de enige dingen die de frisdrankgigant en 3FM samen voor jou in petto hebben. Natuurlijk is er ook de sing-a-long-actie van Dennis!

Wanneer je belt met 0909-8668 kan je door te telefoon meezingen met Dennis. Iedere van jullie stemmen wordt verwerkt in de officiële single!
En de opbrengst hiervan gaat natuurlijk ook naar 3FM Serious Request.

>> Meer over de sing-a-long-actie
>> Meer over de Coca-Cola Surprisetruck
>> Meer over de acties op de website van Giel's favoriete drankje
Ster advertentie
Ster advertentie