3FM Serious Request

Ze zijn getrouwd!

  1. Nieuwschevron right
  2. Ze zijn getrouwd!
Ondanks de enorme verrassing van deze morgen, heeft Sylvia volmondig "Ja!" gezegd tegen haar liefde Heino.
Ze heeft 'Ja' gezegd!

Ondanks de verrassing van vanmorgen, wilde Sylvia dolgraag met haar Heino in het huwelijksbootje stappen. En zo geschiede. Om 13:27 uur op zondag 23 december zijn Heino en Sylvia in de echt aan elkaar verboden.

Rob, de DJ van dienst, gaf het bruidspaar in handen van "hobbyist' Eric Corton.

Ambtenaar Corton
"Ik voelde me net Theo Koomen op een bruiloft" aldus de zenuwachtige DJ / Ambtenaar / Rock & Roll held vlak voor hij de vraag der vragen stelde.

Eric is overigens ook te boeken voor bar mitzvah's , doopfeesten en suikerfeesten.

>> Terugluisteren hoe het huwelijk voltrokken werd
>> Bekijk de foto's van het huwelijk in het trouwfotoboek
>> Voor de mensen die Theo Koomen niet kennen

Huwelijksreis
Het bruidspaar krijgt een huwelijksreis kado: 15 dagen naar het liefdevolle Andalusie in Spanje waar je verblijft in het 4 sterren hotel Los Caracoles. Een slakkenhuis! Het moet níet gekker worden.





























Zondagochtend vroeg kwam Sylvia Verhoeven aan op 't Plein in Den Haag. Wát ze daar kwam doen wist ze niet. Totdat er een weddingplanner voor haar stond.

Wat is het verhaal?
Voor Heino Hofman uit het Brabantse Ravenstein was het dit jaar "nu of nooit". Hij is erg betrokken bij de actie van 3FM en wilde graag iets doen voor Serious Request. Maar wat hij echt héél graag wil is trouwen met zijn grote liefde Sylvia. En dus besloot hij te gaan bieden op de veiling. Dat zou het plaatje compleet maken.



Bieden
Het was nog wel even spannend, want hij moest natuurlijk nog wel de hoogste bieder worden. Toen dat moment zaterdagmiddag daar was, Heino won de veiling met een bod van € 6.100,-, kon hij het in eerste instantie niet geloven. Een klein half uur later ging echter de telefoon en begon het 'regelen'.

Vakantie?
Vrienden en familie zijn hals over kop opgetrommeld voor de heuglijke dag. Zij vrouw Sylvia lokte hij naar Den Haag met de smoes dat ze een vakantie hadden gewonnen bij Q-music (heel clever van die Hein).

Beduust
Bij aankomst in de Hofstad kwam Sylvia dan toch eindelijk tot de ontdekking dat ze voor die vakantie nog even geduld moet hebben. Die komt er namelijk wel, maar dan in de vorm van een huwelijksreis. Toen ze hoorde dat ze gaat trouwen was ze eerst even wat beduust. Het besef kwam echter snel en toen kon het passen van de jurk beginnen!



Knutselen
Natuurlijk werd er voor gezorgd dat alles er tip top uitzag. Terwijl Sylvia met haar kinderen Juli en Sep (ja in welke maanden zouden die geboren zijn) lekker op de bank zaten te ontspannen, werd de laatste hand gelegd aan haar jurk.



Ceremoniemeester
Het huwelijk werd voltrokken door 'onze' Eric Corton. Vandaag voor de verandering niet in het zwart gestoken, maar in een paarse toga. En, terecht, een tikkeltje zenuwachtig.



Taart
In het Glazen Huis mag niet worden gegeten. Bij een huwelijk hoort echter een enorme taart. En die kwam er dus ook! Jammer genoeg voor Michiel, Rob en Gerard was er voor hun geen stukje bij.
























Ster advertentie
Ster advertentie