3FM Serious Request

Call center updates

  1. Nieuwschevron right
  2. Call center updates
De telefoon staat roodgloeiend in het call center in Utrecht, maar hoe gaat dat hele traject nou in zijn werk?Een groot deel van het geld dat tijdens 3FM Serious Request komt binnen door de verzoekplaatjes die je kunt 'kopen'. Deze kun je indienen via internet, maar tevens door te bellen naar 0909-1336. Deze telefoontjes komen uit in het callcentre Leenart & Heemskerk te Utrecht.

Vrijwilligers
Overdag zitten er continu ruim twintig vrijwilligers van het Rode Kruis klaar om de telefoon op te nemen. Zij krijgen de meeste leuke, vreemde en mooie verhalen te horen van mensen die een verzoekje willen doen.

Sommige mensen kiezen voor een plaat waar ze een speciale herinnering aan hebben, anderen hebben 'gewoon zin in een lekkere plaat', maar ook toepasselijke aanvragen voor liedjes waar het woord water in zit komen langs.

Gezelligheid alom
In het callcentre heerst een leuke sfeer. De vrijwilligers genieten van de verhalen en zijn extra trots als er iemand belt die een flink bedrag wil doneren. Aan de muur hangen schermen waarop continu is te zien welk bedrag er tot dan toe door de telefoontjes in binnengehaald.

Tussenstandjes vieren
Zodra er een mooi rond bedrag wordt binnengehaald dan barst het feest voor een minuutje los, om vervolgens weer snel terug aan het werk te gaan.

Leenart & Heemskerk hebben dit jaar als doel nog meer geld op te halen dan in 2006. Mede daarom zijn ze dit jaar voor het eerst 24 uur per dag open! Dus: wil je een verzoekplaatje doorbellen, dan kun je op elk ogenblik terecht op 0909-1336!
Ster advertentie
Ster advertentie