3FM Serious Request

Julien geeft onvoorbereide gastles op de Radboud Universiteit Nijmegen

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Julien geeft onvoorbereide gastles op de Radboud Universiteit Nijmegen

Dit jaar komt 3FM Serious Request in actie voor Stichting ALS Nederland, vanuit het Glazen Huis in Nijmegen. Er worden momenteel vele acties georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zo ook door onze Julien, die de studenten in Nijmegen aanspoort een biertje te doneren tijdens een Nationaal Proostmoment voor het Glazen Huis op 21 december. Een prima idee vinden de studenten, mits daar wel een kleine tegenprestatie van Julien tegenover staat.

Gastles over cyclische groepen

Zodoende eindigt Julien op de Radboud Universiteit van Nijmegen voor een groep Natuurkunde-studenten, waar hij een gastles moet geven. Klein detail: hij heeft geen flauw idee waar het over gaat, en krijgt de slides pas te zien terwijl hij de gastles geeft. Dat liep hem natuurlijk niet zo soepel af, maar: alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Studentenavond tijdens 3FM Serious Request

Van 17 t/m 24 december staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Nijmegen staat er natuurlijk om bekend één van de grootste studenten-steden van Nederland te zijn, dus een studenten avond tijdens 3FM Serious Request kan natuurlijk niet ontbreken.

En proosten met een lekker biertje hoort hier natuurlijk ook bij. Tijdens de studentenavond op de Grote Markt gaan wij tijdens het Nationaal Proostmoment met alle studenten een biertje doneren voor Stichting ALS Nederland.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie