3FM Serious Request

DI-RECT in het Glazen Huis: "We gaan weer de studio in!"

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT in het Glazen Huis: "We gaan weer de studio in!"

Jamie Westland en Bas van Wageningen waren op bezoek in het Glazen Huis. Ze vertelde 3FM-dj Rob Janssen wat hun plannen zijn én ze brachten nog iets mee voor de veiling in het Glazen Huis.

"We kunnen niet uit eten, niet naar de bioscoop of winkelen, dus we gaan maar de studio in!" vertellen Jamie en Bas. Naast de primeur van de nieuwe muziek heeft Jamie ook nog iets meegenomen om te veilen! Eén van de foto's die hij schoot voor het tv-programma Het perfecte plaatje, heeft hij afgedrukt op een gigantische glazen plaat:

Wil je die foto hebben? Ga dan op donderdag 23 December om 20:25 klaarzitten voor de radio en misschien hangt hij binnenkort wel aan jouw muur!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie