3FM Serious Request

Op deze manieren kun je geld doneren aan 3FM Serious Request

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Op deze manieren kun je geld doneren aan 3FM Serious Request

Er zijn heel veel manieren om geld te doneren aan 3FM Serious Request. Je kunt natuurlijk gewoon geld overmaken, maar da's niet de enige optie die je hebt. Ben je er nog niet helemaal over uit hoe jij je bijdrage wilt leveren? We zetten alle manieren hier even op een rijtje!

Kom gezellig langs

Je kunt natuurlijk geld doneren door een bezoekje te brengen aan Apeldoorn. Hier kun je, naast geld in de brievenbus stoppen, ook nog eens genieten van toffe optredens die iedere dag plaatsvinden. Daarnaast is er op woensdag een kindermiddag, staat donderdag in het teken van een winterthema en kun je op vrijdag bekende Nederlandse Youtubers ontmoeten! En de dj's in het Glazen Huis maken live radio voor je, vlak voor je neus. Wat wil je nog meer?

Houd er wel rekening mee dat er rijen kunnen staan voor de brievenbus. Kom je met meer dan 25 mensen en ben je iets speciaals van plan? Geef het aan ons door!

Doneer via giro 661

Via giro 661 kun je eenvoudig een bedrag naar keuze doneren. Voor 3 euro kan een kind bijvoorbeeld al via het Rode Kruis een bericht naar zijn of haar familie sturen. Voor 50 euro wordt een kind dat vermist was, voorbereid op zijn of haar terugkeer naar huis. Het kind ontvangt bijvoorbeeld een starterskapitaal of –kit om daarmee zijn leven te helpen opbouwen. Welke bijdrage jij ook wilt storten, we kunnen er dus altijd iets moois mee bereiken!

Check de doneerpagina

Ook via de doneerpagina kun je heel eenvoudig geld doneren. Hiervoor ga je naar 3fm.nl/doneer en dat is alles. Kwestie van je bedrag invullen en overmaken!

Kom in actie

Je kunt ook een eigen actie opzetten, vinden we leuk! Hiervoor moet je jouw actie aanmelden op onze kom-in-actie-pagina. Je kunt een kant-en-klare actie gaan doen, zoals flessen inzamelen of koekjes bakken. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een actie te bedenken. Hiermee kun je geld ophalen voor 3FM Serious Request en daarmee gezinnen bij elkaar brengen!

Vraag een plaat aan

Heb jij zin om de dj's, het plein en alle luisteraars te verblijden met jouw favoriete nummer? Dan kun je een plaat aanvragen. Ga hiervoor naar 3fm.nl/plaat en wie weet hoor je jouw nummer terug op NPO 3FM! Weet je niet zo goed welke track je moet aanvragen? Help de dj's dan een handje en kies voor hun favoriete track. Hier lees je alles over de favoriete muziek van Sander, Domien en Angelique.

Koop een item op de veiling

Wil je geld doneren, maar er stiekem ook wat voor terug? Dan kun je een item kopen op de 3FM Serious Request Veiling! Hier vind je dingen als de gitaar van Matt Bellamy, een badjas van Domien of de sieraden van Kim Feenstra! Hebben, hebben, hebben!

Koop wat mooie merchandise

Dit kan zowel op het Marktplein in Apeldoorn als online. Op het Marktplein staat er een grote merchandisetruck waar je 3FM en 3FM Serious Request truien, shirts, petten, mokken, sleutelhangers en sokken kunt kopen. Allemaal voor het goede doel!

Geef ons je verlopen OV-chipkaart

Heb je thuis nog een oude OV-chipkaart liggen die je toch niet meer gebruikt? Wellicht hebben wij er nog wat aan! Kom 'm brengen en check in op onze OV-paal. Het bedrag dat hier nog opstond gaat dan naar 3FM Serious Request. Heb je er toch nog wat aan.

Je kunt je verlopen kaart ook in een envelop doen en gratis opsturen naar:

OV-chipkaart voor 3FM Serious Request
Antwoordnummer 741
3800 VB Amersfoort

Je ziet het: genoeg opties om wat bij te kunnen dragen aan 3FM Serious Request. Wil je weten waarvoor we het precies doen? Check dan 3FM.nl/wijnand voor een aantal bijzondere reportages rondom het doel van dit jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie