3FM Serious Request

Deze gasten komen allemaal langs in het Glazen Huis

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze gasten komen allemaal langs in het Glazen Huis

Zondag 18 december begint 3FM Serious Request in Amersfoort en naast een goed gevuld muzikaal programma, komen ook dit jaar weer genoeg huis- en nachtgasten langs bij de opgesloten 3FM-dj's. O.a. Angela Schijf, Wendy van Dijk, Giel Beelen en Andy van der Meijde maken hun opwachting in het Glazen Huis. Check het volledige programma hieronder.

Dit jaar komt 3FM Serious Request in actie voor de 100.000 vergeten kinderen in ons land. Om Het Vergeten Kind te steunen kun je ook dit jaar weer zoals altijd je favoriete plaat aanvragen, in actie komen en doneren. Maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij het Glazen Huis in Amersfoort en één van de gasten live zien. Eerder werden de allereerste muzikale namen naar buiten gebracht met S10, DI-RECT, Snelle, Chef'Special en nog veel meer. Bekijk hieronder de line-up van huisgasten die de dj's bijstaan, natuurlijk nog zonder de verrassingen die nog voorbijkomen gedurende de week.

Gasten 3FM Serious Request 2022

Zondag 18 december
Angela Schijf
Burgemeester van Amersfoort
Natasja Froger

Maandag 19 december
Blanks
Andy van der Meijde (huisgast)

Dinsdag 20 december
S10 (in de nacht)
Jessie Maya
Wilfred Genee

Woensdag 21 december
Juvat Westendorp
Bizzey (in de nacht)

Donderdag 22 december
Jochem van Gelder
Jetske van den Elsen
Giel Beelen

Vrijdag 23 december
Steven Kazan
MEAU
Qucee
Wendy van Dijk
Dione de Graaff (in de nacht)

Zaterdag 24 december
Nog een verrassing..

Deze artiesten treden op

Het Glazen Huis is natuurlijk geen Glazen Huis zonder optredende artiesten. O.a. Snelle, DI-RECT en Chef'Special komen langs voor een show in Amersfoort. Check hieronder welke artiest op welke dag te bewonderen is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie