3FM Serious Request

3FM Serious Request eindstand 2015: 7.562.985 euro

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request eindstand 2015: 7.562.985 euro

Heel Nederland: handjes op elkaar want samen hebben we een eindbedrag van 7.562.985 euro opgehaald voor 3FM Serious Request!

Juni 2016 - update: Het Rode Kruis schaalt de hulpverlening aan jongeren in oorlogs- en conflictgebieden op. Dit is mogelijk dankzij de hogere opbrengst van de 3FM Serious Request 2015. Nederland heeft 1 miljoen euro meer gedoneerd dan op 24 december 2015 bekend werd gemaakt, toen de 3FM dj’s uit het Glazen Huis in Heerlen kwamen. Daarmee komt het totaal bedrag nu uit op €8.466.249 euro,-

Maak je veiligheidsriem maar weer los, want de rollercoaster die 3FM Serious Request heet zit erop! Zes dagen lang zaten Paul, Giel en Domien in het Glazen Huis in Heerlen om geld op te halen voor het Rode Kruis. Heel Nederland deed mee én kwam langs! Van De Staat en Jonathan Jerimiah tot Rowwen Hèze, Lot en alle andere 3FM DJ's. Maar er werd ook getrouwd, een videoclip opgenomen en vooral veel gedanst! Het uiteindelijke resultaat? 7.562.985 euro!

Keep Them Going

De DJ's in Glazen huis zetten zich dit jaar samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met 3FM Serious Request een stem.

Meer over de stille ramp van dit jaar

Top Serious Request

Nog niet genoeg van al die lekkere plaatjes die je hebt aangevraagd tijdens 3FM Serious Request? Dan ga je tot en met 31 januari een paar mooie dagen tegemoet met de Top Serious Request, de hitlijst met de meest aangevraagde platen van deze week.

Ster advertentie
Ster advertentie