3FM Serious Request

Alle informatie over langskomen bij het Glazen Huis

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Alle informatie over langskomen bij het Glazen Huis

Van 17 t/m 24 december staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Daar worden 3FM-dj's Barend, Sophie en Wijnand opgesloten en draaien ze een week lang jouw aangevraagde platen voor geld. Allemaal voor Stichting ALS Nederland! En jij kan natuurlijk langskomen, want er is een hoop te beleven!

Boodschap en donatie door de brievenbus

Je kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan de 3 dj's in het huis. Dat kan door naar ze te zwaaien vanachter het raam, maar je kan ook je donatie of boodschap via de brievenbus persoonlijk afleveren.

Muzikale optredens

Dit jaar staat er een groot podium naast het Glazen Huis op de Grote Markt. Daar treden iedere avond tal van artiesten op. Bijvoorbeeld Tom Odell, Only The Poets, Chef'Special, De Staat, Kraantje Pappie, S10, MEAU en Claude.

Ook is er iedere avond een thema-avond op het plein. Hardstyle-avond met Wildstylez en Headhunterz, Studenten-avond met Rene Froger en Roxy Dekker of 50 Jaar HipHop-avond met Adje en Kevin. Bekijk de volledige line-up hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe kom je bij het Glazen Huis?

Het adres van het Glazen Huis is Grote Markt, 6511 KB in Nijmegen. Je kunt op verschillende manieren naar het evenement komen.

  • Je kunt natuurlijk op de fiets of wandelend komen als je in de buurt woont.
  • Met de auto kun je op meerdere nabijgelegen parkeerplaatsen of in parkeergarages parkeren.
  • Met de trein reis je naar Nijmegen Centraal Station en vanaf daar is het 15 minuutjes wandelen naar het plein.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie