3FM Serious Request

Frank tatoeëert hartje voor €580,-

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank tatoeëert hartje voor €580,-

Niemand minder dan onze eigen Frank van der Lende tatoeëerde dinsdagmiddag live op de radio een hartje op de voet van Tisha. Het resultaat laat nog héél even op zich wachten.

Een hartje van Frank op je lichaam, wie wil dat nou niet? Dinsdagmiddag zat Frank in de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel in Heerlen, waar hij het hartje bij hoogste bieder Tisha tatoeëerde.

Frank <3 3FM Serious Request

Met alle prachtige veilingitems die door artiesten en BN'ers worden aangeboden, zag 3FM-DJ Frank zich genoodzaakt met een nog origineler aanbod op de proppen te komen. Van der Lende is een multitalent, maar had nog nooit eerder getatoeëerd.

€580,- euro voor een tatoeage van Frank

Daar zat hij dan, wederom gehesen in zijn geliefde hartjespak. Voor €580,- zette hij een tatoeage bij Tisha, die helemaal vanuit Delft naar Heerlen was komen reizen.

Hartjes van Hoitjes

Frank liet zich al eens tatoeëren door iemand die dat eigenlijk niet kon, namelijk Giel. Nu worden de rollen omgedraaid. Vanwaar dat vertrouwen in Frank? Tisha: "Je bent in elk geval niet 190 uur lang wakker geweest, dus dat moet beter gaan bij Giel. En als het niet goed gaat, trek ik er een sok over aan en dan ziet niemand er wat van." Now that's the spirit girl!

Dan nog een laatste tip van de professionele tatoeëerder aan Franks zijde? "Neem goed de tijd en zorg er in elk geval voor dat het geen bloedbad wordt." Nou, dat moet Tisha ook geruststellen, zo net voor het moment van de waarheid.

Bied mee op andere bijzondere veilingitems

Het superexclusieve veilingitem van Frank is inmiddels onder de hamer gegaan, maar er zijn nog talloze andere 'producten' waar je op kunt bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee tickets voor Bruce Springsteen in New York, een houten fiets gesigneerd door Herman Hofman of de koelkast uit het Glazen Huis beschilderd door kunstenaar Selwyn Senatori.

>> Check de veiling van 3FM Serious Request 2015

Ster advertentie
Ster advertentie