3FM Serious Request

Neem het op tegen koning audiorebus!

  1. Nieuwschevron right
  2. Neem het op tegen koning audiorebus!

Twee keer per dag wordt in de middagshow de audiorebus gespeeld. Tijdens dit spel worden titel en artiest ‘uitgebeeld’ door middel van audio. 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman draaien om de beurt een rebus in elkaar, en het niveau wisselt nogal. De ene keer is de rebus behoorlijk makkelijk, de andere keer is 'ie NIET te doen.

Koning Audiorebus

Althans, voor de doorsnee luisteraar niet. Want vast clublid Joshua heeft de rebus ALTIJD goed én is meestal de eerste die zijn antwoord doorstuurt. Wat een held! En met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 in het verschiet, bracht het Frank en Eva op een idee: versla Koning Audiorebus en word zelf Koning(in) Audiorebus.

Hoe werkt de actie?

Laat hieronder je gegevens achter en speel mee! Tijdens 3FM Serious Request van 18 t/m 24 december kun je dan teruggebeld worden. Voor 10 euro, die naar het Rode Kruis gaat, kun je dan de strijd aangaan met Joshua. Als je wint, kunnen anderen het tegen jou opnemen. Ben je aan het eind van de week nog steeds Koning(in) Audiorebus? Dan win jij de befaamde kroon en titel!

Ster advertentie
Ster advertentie