3FM Serious Request

Wordt het Pancratiusplein de grootste club van Nederland?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wordt het Pancratiusplein de grootste club van Nederland?

Domien loopt er al de hele dag mee rond, maar dropte het gelukkig toch nog even: hij wil van het Pancratiusplein de grootste club van Nederland maken.

>> Bovenstaande video komt uit onze liveblog, die je hier kunt volgen.

Help mee!

Knettergek, maar fantastisch! Maar aangezien er in het huis zelf niets aanwezig is, hebben de drie DJs nog van alles nodig. Dus als jij ze daarbij kunt helpen, stuur dan een mailtje naar Giel, Paul of Domien of maak gebruik van alle sociale kanalen in jouw bereik.

Die club moet ook goed gevuld worden

Dat moet een feestje worden om niet te missen! Dus ben je vandaag in (de buurt van) Heerlen en heb je wel zin in een feestje? Kom dan als de brandweer richting het Pancratiusplein. Samen met de rest van Heerlen ga jij straks hard op de dikste beats en de diepste baslijnen.

Eva heeft tickets voor het Glazen Huis in de aanbieding

Eva heeft vier tickets voor de Glazen Houseparty. Die wil ze ruilen voor een heel tof item voor op de veiling. Heb jij nog juwelen liggen en hou je van dansen? Een BMW over en zin in een houseparty? Bel 0909-1336 of mail je ruil item naar eva@3fm.nl en dan krijgt het gaafste item die felbegeerde toegangstickets tot het Glazen Huis.

Meer info over Eva's Challenge

Feest mee in het Glazen Huis

En als het even meezit, sta jij vanavond misschien wel in het VIP-gedeelte van de club... IN HET GLAZEN HUIS! En kun jij je moves laten zien aan onze DJ's in het huis. Tegen betaling natuurlijk, want deze week gebeurt niets voor gratis. Daarover gesproken:

Vraag jouw favoriete plaat aan

Doneren

Direct doneren kan natuurlijk ook. Zonder jouw hulp zijn we nergens!

Hier kun je een donatie doen

Ster advertentie
Ster advertentie