3FM Serious Request

Vergeten kind Deen (11) brengt donatie aan 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Vergeten kind Deen (11) brengt donatie aan 3FM Serious Request

Deen is pas 11 jaar oud, maar woont momenteel al in zijn derde gezin omdat zijn eigen ouders maar ook de daaropvolgende pleegouders niet voor hem konden zorgen. Deen is één van de vergeten kinderen waar 3FM Serious Request zich dit jaar voor inzet. Rob is onlangs bij hem op bezoek geweest voor een reportage, en nu komt Deen langs bij het Glazen Huis voor Rob. Onder andere, om ook een mooie cheque af te leveren van €1500.

"Het is fijn om te voelen dat je niet de enige bent die dit meemaakt"

Vanwege de reportage met Rob, heeft Deen zichzelf veel teruggezien op TV deze week. En dat vond hij best grappig! Hij is vooral blij dat er veel aandacht nu komt voor Het Vergeten Kind, want daar heeft hij zelf ook veel aan gehad: "Het is heel fijn dat je daar met andere kinderen kan spreken die hetzelfde als jij meemaken. Ik voel dan dat ik niet de enige bent die dit meemaakt".

Ook Deen komt niet met lege handen, hij heeft met lege flessen inzamelen €1500 ingezameld. Go Deen!

Video niet beschikbaar

Check hier ook de reportage die Rob maakte samen met Deen voor 3FM Serious Request:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie