3FM Serious Request

Halen de jongens de 2,5 miljoen?

  1. Nieuwschevron right
  2. Halen de jongens de 2,5 miljoen?
De bedragen stromen binnen. Hopelijk is het genoeg om de 2,5 miljoen te halen want dan wordt het bedrag door de regering verdubbeld!
Hoeveel gaan de drie dj's ophalen? Het blijft tot het laatste moment spannend. Het eindbedrag wordt rond 20:00 uur bekend gemaakt als de heren het huis uit komen en zich vol trots op de grote markt presenteren. Dan mogen ze voor het eerst sinds zes dagen weer de frisse Bredase lucht opsnuiven en worden ze van de prangende vraag verlost: Hebben we de 2,5 miljoen gehaald?!

Koenders
Minister Koenders beloofde op de eerste dag al dat als ze meer dan dat bedrag zouden ophalen met de actie, hij het bedrag namens de regering zou verdubbelen. Dus we wachten gespannen af op de eindstand. Ondertussen schiets het al aardig op.

Brabant helpt
Guido Wijers had zijn eigen actiecomité opgezet. Dat leverde maar liefs 56.676 euro op! Het einige wat Guido nog kwijt wilde: "Breda is vet".

Handen op elkaar voor Gerard
Ook de eindstand van de geschudde handjes is bekend. Gerard Ekdom schudde maar liefst 47.3956 handen. De drie "motherfuckers" van ziggo schudde Gerard ook nog eens allemaal een hand ter waarde van 1.000 handjes. Dat betekent 50.956 geschudde handen, en even zoveel euro's!

De Timur Timur tour
Ook Timur is aan het eind van zijn actie. En aan het eind van zijn latijn. Want hij ging met baby Maya langs de glazen huizen in europa. Door zijn sponsors haalde hij ruim 30.000 euro op!


Ster advertentie
Ster advertentie